Ege Postası
Geri

Başkan Akpınar'dan papağana işkenceye ilginç tepki

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir'e tepkisini makam odasında elleriyle beslediği papağanlı fotoğraflarla gösterdi. 'Zulmü lanetliyorum'
Başkan Akpınar'dan papağana işkenceye ilginç tepki
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2018 Salı 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir’i iki yıldır makam odasında baktığı ve elleriyle beslediği 'Jako' adlı papağanla cevap verdi.

Akpınar, papağanlı fotoğrafını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

"İnsanın insanlardan kaçışıdır hayvan sevgisi. Çalışma odasını dünya güzeli bir papağanla paylaşan bir hayvansever olarak savunmasız bir canlıya yapılan zulmü lanetliyorum. Bu insanlık dışı suç, en ağır şekilde cezalandırılmalıdır."

BİR PAYLAŞIM DA GAZİEMİR'DEN 

İzmir'de Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da papağana işkenceye tepkisini makam odasında baktığı papağanın fotoğrafı ve "En tehlikeli canlı insandır. Hayvanlar masum ve günahsızlar. Siz onların canını acıtmazsanız onlar da size zarar vermez. Onların bekledikleri tek şey biraz sevgi ve şefkat" notuyla paylaştı. 

İzmir'in Gaziemir Belediye Başkanı CHP'li Halil İbrahim Şenol beş yıldır 'Coco' adlı papağını makamında besliyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası