Ege Postası
Geri

Başkan Aksoy AK Partili Meclis Üyesi'ne saldırıyı kınadı ve açıkladı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can’a belediye meclisi çıkışı yapılan saldırıyla ilgili olarak açıklama yaptı.
Başkan Aksoy AK Partili Meclis Üyesi'ne saldırıyı kınadı ve açıkladı!
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2020 Cuma 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Dün akşam saatlerinde Menemen Belediye Meclisi çıkışında AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can’a yapılan saldırıyı kınadığını belirten Başkan Aksoy, olayın aile içi bir kavga olduğunu ve siyasi rant çıkarmak isteyenleri de kınadığını belirten bir açıklama yayınladı.

Başkan Aksoy konuyla alakalı açıklaması şöyle: "Belediye Meclis Üyemiz Sn;Hanifi Can’a dün gece yapılan saldırıyı  kınıyorum. Aile içinde dayı ile yeğen arasında ki kavgayı siyasi rant kapısı olarak gören siyasi etik kurallarını bir kenara koyarak şahsımı hedef alan açıklamalarda bulunan siyasi cüceleri de kınadığımı belirtmek isterim. Aile içi (Dayı-Yeğen) kavgasının üzerine Menemen Halkı’nın sandıkta seçtiği şahsımı yıpratarak , hedef tahtasına oturtmak isteyen tüm siyasiler hakkında yargı yoluna gideceğimi belirtirim.
 



Şiddet hiçbir zaman kabul görecek onaylanacak bir eylem değildir. Daha bir hafta önce karşılıklı yemek yediğim şakalaştığım arkadaşım Hanifi Can’a tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası