Ege Postası
Geri

Başkan Anık’tan UBER uyarısı: Kişi başı cezası 344 TL

İstanbul’da yasaklandıktan sonra turizm bölgelerinde hizmet vermeye başlayan UBER taşımacılık konusunda uyarıda bulunan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Emniyet denetimlerini arttırdı. UBER’i kullanan vatandaşlarımız tespit edilmesi halinde kişi başı 344 TL ceza kesiliyor” şeklinde konuştu. Başkan Celil Anık'tan kritik UBER açıklaması
Başkan Anık’tan UBER uyarısı: Kişi başı cezası 344 TL
Haberler / İzmir
16 Haziran 2019 Pazar 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’da yasakladık” açıklamasından sonra hizmetini turizm bölgelerine kaydıran UBER Taksi uygulaması nedeniyle yaşanan kriz sürüyor. Kayıt dışı ve denetimsiz olması nedeniyle yasak olan internet üzerinden VİP araç çağırma işinin Çeşme ve Bodrum gibi yerlere kaydırıldığı açıklanmıştı.

KİŞİ BAŞI CEZASI 344 TL

Daha önce UBER konusunda açıklamalarda bulunan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, bu kez vatandaşları uyardı. Anık, UBER kullananların ve VİP araçta tespit edilenlerin 344’er TL ceza ödemek zorunda kalacağını söyledi. Anık, “İzmir’de şehir içindeki denetimler devam ediyor. Çeşme ve turizm bölgelerinde de denetimler yoğunlaştırıldı. Yaptıkları iş yasal değil. Vatandaşlarımızı uyarıyorum.  Kişi başına cezası var. Cumhurbaşkanının açıklama yaptığı bir dönemde Çeşme ve Bodrum’da hizmet verdiklerini söylüyorlar. Sayın Valimiz Erol Ayyıldız ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile birlikte bu konuda bizim yanımızda olan trafik yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Anık, UBER taksi araçlarını tespit eden ve gören vatandaşların plakaları emniyet ya da odaya bildirmelerini istedi. Anık, “Burası İstanbul gibi kesinlikle olmayacak. Biz de oda olarak taksici esnafımızın her türlü hakkını, hukukunu korumaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası