Ege Postası
Geri

Başkan Arda, AK Partili Kaya’nın ‘Makam odası’ iddialarına cevap verdi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya’nın ‘Eşine makam odası tahsis etti’ iddiasına cevap verdi. Başkan Arda, bu iddiaların asılsız olduğunu dile getirirken, “AK Parti muhalefet partisi eleştirilerini yapacaktır. Ancak benim görevim Gaziemire hizmet etmek o eleştirelere tek tek cevap vermeyeceğim. Eşime oda tahsis ettiğim iddiasına gelince böyle bir şey asla doğru değil” diye konuştu. AK Partili Kaya’nın ‘Makam odası’ iddialarına cevap verdi:
Başkan Arda, AK Partili Kaya’nın ‘Makam odası’ iddialarına cevap verdi
Haberler / Yerel Politika
9 Ağustos 2019 Cuma 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI-Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, AK Parti İlçe Başkanı Erol Kaya’nın “Belediyede eşine makam odası tahsis etti” iddialarına yanıt verdi.  Başkan Halil Arda, AK Partili Kaya’nın yaptığı eleştrilere tek tek cevap vermeyeceğini asıl işinin Gaziemirlilere hizmet etmek olduğunu ifade etti.

‘Makam odası’ iddialarına cevap veren Başkan Arda, “AK Parti Gaziemir’de muhalefet partisi. Eleştirmek en doğal hakları, muhalefetin işi eleştirmektir ancak elle tutulur doğru şeyler söylemek gerekir. Eşime makam odası tahsis ettiğimi söylemişler böyle bir şey mümkün olabilir m? Belediyede eşime makam odası tahsis ettiğim iddiası tamamen asılsızdır” ifadelerini kullandı. 

“TAKDİR KAMUOYUNUN“

Öte yandan Başkan Arda, başkan olarak görevinin hizmet olduğunu vurgularken, “Benim görevim hizmet etmek. Gaziemirliler çok önemli bir görevi bana verdi. Ben bu görevi hakkıyla yapmak için çalışıyorum. Zaten vakti zamanı geldiğinde kamuoyu doğru kararı verecektir. Takdir yine Gaziemirlilerin olacak” dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası