Ege Postası
Geri

Başkan Demirezen paylaştı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Bayındır' daveti

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den alınan ilçelerden Bayındır'ın Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçeye davet ettiğini açıkladı. Başkan Demirezen paylaştı...
Başkan Demirezen paylaştı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Bayındır' daveti
Haberler / Yerel Politika
11 Ekim 2019 Cuma 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli öncülüğünde ilçe belediye başkanları Ankara'ya giderek bakanlar düzeyinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Ankara temasları sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşme fırsatını bulduğunu ifade ederek ilçeye davet ettiğini açıkladı.

Başkan Demirezen sosyal medyadan görüşmeye ait fotoğrafı, "Ankara’da temaslarımız sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızlada görüşmemiz oldu siz değerli hemşehrilerimizin de selamını ilettim . En kısa zamanda ilçemiz de ağırlamak istediğimizi belirterek kendilerini davet ettim." notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası