Ege Postası
Geri

Başkan Engin muhtarlarla buluştu!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahalle muhtarları ile ‘birlik ve dayanışma’ toplantısında buluştu. Yerel seçimlerden bu yana işbirliği içinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Engin “Narlıdere’yi muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. En iyi hizmeti sunabilmek adına durmadan çalışacağız” dedi.
Başkan Engin muhtarlarla buluştu!
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2020 Pazar 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahvaltılı buluşmaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve mahalle muhtarlarının yanı sıra, belediye başkan yardımcıları da katıldı, mahallelerin eksikleri ve çözüm önerileri konuşuldu. Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Başkan Engin, aciliyet sırasına göre sorunların giderilmesi için çaba sarfettiklerini söyledi.

“UYUM İÇİNDE HİZMET EDECEĞİZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yerel seçimlerden bu yana Narlıderemiz için muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Her sokağımıza eşit hizmet götürmek, sorunları en aza indirmek ve vatandaşımızın memnuniyetini sağlamak için çaba sarfediyoruz. Aynı istek ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Mahalle muhtarları da Başkan Engin’e teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası