Ege Postası
Geri

Başkan Engin ve Başkan Sengel Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Yerel seçimlerden bu yana yaptığı çalışmaları ve hayata geçirmek istediği projeleri anlatan Başkan Engin “Sizin güveninize layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ise “Sizleri yakınen takip ediyorum. Başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Öte yandan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Sengel sosyal medyadan duyurduğu ziyaret için "Tüm Türkiye çiçek açacak; inancımız tamdır" notunu paylaştı. Başkanlardan Ankara çıkarması
Başkan Engin ve Başkan Sengel Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti!
Haberler / Politika
19 Eylül 2019 Perşembe 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Başkan Ali Engin ile birlikte Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat da katıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede, Narlıdere’nin yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdiği projeler konuşuldu. Hazırlanan kitapçığı Genel Başkana takdim eden Başkan Engin, 5 yıl boyunca hayata geçirmeyi planladığı yatırımları da anlattı.

“GÜZEL İŞLER YAPIYORSUNUZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “İzmir’i ve Narlıdere’yi yakından takip ediyorum. Başarılı işlere imza atıyorsunuz. Daha da güzellerini yapacağınıza olan inancım tam. Bu dönem birlik ve beraberlik dönemi. El ele vererek, ülkemizi kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Şahsıma güvenerek, halkımızın oylarıyla belediye başkanı seçilmeme ve Narlıdere’ye hizmet etmeme vesile oldunuz. Sizin bu güveninizi boşa çıkartmayacağıma ve her zaman yanınızda yer alacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

BAŞKAN SENGEL DE GENEL BAŞKANI ZİYARET ETTİ 

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Ankara'ya giderek genel Başkan kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Başkan Sengel ziyareti sosyal medyadan duyururken, "Gurur duyduğum, her sözünü en ince ayrıntısına kadar hafızama kazıdığım, her rastlaştığımda nezaketine hayran kaldığım ve adaletine her daim güvendiğim; Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na bugün yapmış olduğum ziyaretimden bir anı... Tüm Türkiye çiçek açacak; inancımız tamdır" ifadelerini yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası