Ege Postası
Geri

Başkan Gümrükçü şehit ve gazi ailelerini unutmadı

Çiğli Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yaşayan 150 şehit ve gazi ailesi tek tek aranarak ihtiyaçları soruldu, hazırlanan gıda kolileri evlerinde teslim edildi.
Başkan Gümrükçü şehit ve gazi ailelerini unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halk sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınıyla etkin şekilde mücadele etmeye çalışan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatan uğruna canını kaybeden şehitleri ve gazilerin ailelerini unutmadı. Çiğli Belediye Başkanı Başkan Gümrükçü, verdiği talimatla bu kritik süreci evlerinde geçirmek zorunda kalan şehit ve gazi yakınlarına gıda yardımı uygulamasını başlattı. Hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç duyan ailelerin evlerine bizzat Çiğli Belediyesi ekipleri tarafından ulaştırıldı. Evlere giden ekipler, ailelere belediyenin devam eden diğer hizmetleriyle ilgili bilgi verdi ve yararlanmak istedikleri hizmetler hakkında kayıt oluşturdu. Başlatılan gıda yardımı uygulamasının, süreç boyunca düzenli aralıklarla devam edeceği belirtildi. 

Başkan Gümrükçü: Şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanındayız

Koronavirüs ile mücadele edilen bu dönemde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Gümrükçü, “Koronavirüs tehdidinin en üst düzeyde olduğu bugünlerde sadece 65 yaş üstü büyüklerimizin değil vatanımız uğruna canlarını veren şehitlerimizin ve bu uğurda gazi olanların ailelerinin de belirli ihtiyaçlarının olabileceğini düşünerek böyle bir çalışma başlattık. Önce ilçemizdeki şehit ve gazi ailelerini tespit ettik. Aileleri tek tek arayarak ihtiyaçlarını sorduk ve bu süreçteki hizmetlerimizden bahsettik. Böyle bir dönemde hatırlanmak bile kendilerini çok mutlu etti” dedi.

Kendileri için bir görev olduğunu belirten Gümrükçü, “Şehit ve gazi yakınlarına hizmet bizler için her şeyden önce bir görevdir. Biz ülke uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve vatan uğruna yaralanan gazilerimizin yakınlarının her zaman yanındayız. Hele de böyle zamanlarda her zamankinden daha çok görev bizlere düşüyor. Biz de bu görevin bilincinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası