Ege Postası
Geri

Başkan İduğ'dan Cumhur İttifakı’na ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu. İduğ'nun ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Cevdet Çayır, parti yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan İduğ, Bornova'yı beraber yönettiklerini ifade etti. 'Yakaladığımız uyum Bornova için pozitif sonuçlar getirecek'
Başkan İduğ'dan Cumhur İttifakı’na ziyaret
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2019 Perşembe 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan İduğ,  "Meclis üyesi arkadaşlarımızla  olması gereken doğru kararları oy birliği ile alıyoruz. Birlikte yakaladığımız uyum Bornova için pozitif sonuçlar getirecektir. Yaptımız çalışmaların ilçemize sinerji kazandıracağına ve 5 yıl sonunda da bu farkın Bornova halkına yansıyacağına inanıyorum. Çünkü hep beraber verimlilik ve üretkenlik üzerine çalışıyoruz"dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Çayır ise Başkan İduğ'a ziyareti için teşekkür ederek, "Bornova'nın geleceği için hep birlikte görev yapıyoruz. Güzel olan her işte sizin yanınızda yer alarak destek olacağız " diye konuştu.

Yeni Başkana hayırlı olsun ziyareti

Başkan Mustafa İduğ, MHP İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Bornova İlçe Başkanlığı görevine yeni getirilen Turan Oltu'ya görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan Oltu, el birliği ile çalışmanın önemine dikkat çekerek, Bornova için her zaman Başkan İduğ'nun yanında olacaklarını belirtti.

Ziyarette Bornova Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İduğ, "Bornova'yı daha iyi duruma getirmek ve büyütmek için beraber yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Bunun da pozitif sonuçlar getireceğine inanıyorum"dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası