Ege Postası
Geri

Başkan İnce moral verdi: Bu yaz mavi bayraklı plajda denize gireceğiz

TV35'te Haber 16’ya telefon bağlantısıyla katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçelilerin Covid-19 pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlı sokağa çıkma kuralına uyduğunu belirterek teşekkür etti ve 24 saat ilçe sakinlerinin hizmetinde olacakları sözünü verdi. İnce, "Bu yaz Güzelbahçe’de mavi bayraklı plajla gireceğiz. Hemen çalışmalarımız devam edecek kriz olsa da. Mavi bayraklı plajda hep beraber denize gireceğiz." dedi.
Başkan İnce moral verdi: Bu yaz mavi bayraklı plajda denize gireceğiz
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Covid 19 salgını nedeniyle evinde kendini karantinaya alan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye ve kamu kurumlarının ilçede uyum içinde çalıştığını kaydederek, birlikte çalışma ve uyumun güzel sonuçları da beraberinde getireceğine inandığını söyledi.

Başkan Mustafa İnce, “Büyüklerimize, yaşlılarımız evinde kalsın. Biz sizin her türlü ihtiyacınızı yaparız bir telefonunuz yeterli. Evinde kal İzmir evinde kal Güzelbahçe. Ne kadar gücümüz varsa bu kötü günleri atlatırken sizler için son kuruşumuza kadar gücümüzü kullanacağız” dedi.

AÇIKLAMANIN SATIR BAŞLARI:

Tüm Güzelbahçe’de önce kendisi sağlıklı olmalı ve örnek olmalı. Ben de evimden yöneterek örnek olmaya çalışıyorum.

Belediyemiz ve kamu kurumları uyum içinde çalışıyor

Öncelikle teşekkürle başlamak istiyorum. Kaymakamlık, emniyet, jandarma, ilçe sağlık müdürlüğü, muhtarlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve tüm emekçilerimiz Güzelbahçe’de uyum içinde çalışıyor. Burada bize düşen görevler var. Kurumların ihtiyaçlarını karşılama noktasında bizden talepler var. Bunlara uyuyoruz.

Güzelbahçelilere teşekkür ediyorum

Güzelbahçeliler de kurallara uyarak bunun karşılığını veriyor. Gerçekten Güzelbahçe’de vatandaşlarımız bu konuda çok titiz. Önemini anlamış durumdalar. Tüm vatandaşlarıma bu hassasiyetleri için çok teşekkür ediyorum.

Yaz aylarında su sıkıntısı yaşanabilir uyarısı

Bütün yöneticiler ve vatandaşlar yaşadığı günle ilgili önlemleri alıyor. Ama biz haziran sonunu hedefleyerek hizmetlerimizi planlamalıyız. Yaklaşan yaz aylarıyla su kullanımı çok önemli. Yağışların az gitmesiyle bu yaz itibariyle bir su sıkıntısı yaşanabilir görünüyor. Nisan yağmurları beklenenin üzerinde olursa biraz daha rahatlayacağız. Suyu ekonomik kullanmamız lazım. Bu konuda herkese görev düşüyor. İZSU idaremiz çalışmalarını yapıyor ama biz de idareli su kullanarak buna yardımcı olacağız.

Birlikte olup moralimizi yükseltmemiz lazım

Güzelbahçeli dışarıda yaşamayı sever. Deniz kenarında olmayı sever. Bazen bu ormanda gölgede yürümeyi sever. Eminim ki tüm hemşehrilerim evlerinde sıkılıyorlar ama yine de dikkatli oluyorlar. Sürekli alanda ekibimiz ve zabıtamızla birlikte sahadayız. Alışverişlerini düzenli yapmaları için kendilerini sürekli uyarıyoruz. Dezenfeksiyon sokak hayvanları ve 65 yaş üstü vatandaşlara hizmetlerimizi veriyoruz.  Her şeyden öte gelecek günlerde ekonomik sıkıntılarımız olacak. Kiralarımızı ödemede, ihtiyaçlarımızı gidermede sıkıntı yaşayabiliriz. Ama birlikte olup moralimizi yükseltmemiz lazım. Vatandaşlarımız 2342020’yi arayabilirler. 24 saat hizmet veriyoruz ve alandayız.

Mavi bayraklı plajda denize gireceğiz

Bu yaz Güzelbahçe’de mavi bayraklı plajla gireceğiz. Hemen çalışmalarımız devam edecek kriz olsa da. Mavi bayraklı plajda hep beraber denize gireceğiz.

Son kuruşumuza kadar gücümüzü kullanacağız

Büyüklerimize, yaşlılarımız evinde kalsın. Biz sizin her türlü ihtiyacınızı yaparız bir telefonunuz yeterli. Evinde kal İzmir evinde kal Güzelbahçe. Ne kadar gücümüz varsa bu kötü günleri atlatırken sizler için son kuruşumuza kadar gücümüzü kullanacağız.

Bazıları Corona’dan daha kötü hastalığa yakalanmış

Bazıları İzmirliler için kötü konuşuyor. Suç duyurusunda bulunuyor. Onlar Corona’dan daha kötü bir hastalığa yakalanmışlar. Allah onları korusun diyorum. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası