Ege Postası
Geri

Başkan Karakayalı’dan Vergi Dairesi açıklaması

Geçtiğimiz ay meydana gelen İzmir depremi sonrası, bulunduğu binanın hasar görmesi nedeniyle hizmet veremeyen ve bir süreliğine Torbalı Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün bir bölümünde çalışmalarını sürdürmeye başlayan Kemalpaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün, Kemalpaşa’ya dönüşü için Hazine ve Maliye Bakanlığından onay bekleniyor.
Başkan Karakayalı’dan Vergi Dairesi açıklaması
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Kasım 2020 Cuma 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vatandaşların mağduriyetine ve problemin çözümüne yönelik çözüm yolları arayan Kemalpaşa Belediyesi, 16 Kasım Pazartesi günü İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı ve beraberindeki heyet ile yapılan görüşme sonrası belediyeye ait dört yerleşke incelenmiş, Muhsin Yazıcıoğlu Sosyal Tesisleri için karar kılınmıştı. Ancak resmi prosedürün devam etmesi nedeniyle açıklama yapmadıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Süreç devam ediyor henüz kesinleşmiş bir durum yok, ilgili prosedür tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızı detaylı olarak bilgilendireceğiz.’’ dedi.

‘’ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ’’

Konunun sosyal medyada sıklıkla gündeme gelmesi nedeniyle bilgi kirliliği yaşandığının altını çizen Karakayalı, süreç ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasında, ‘’Yaşanan deprem sonrası hasar gördüğü için hizmet veremeyen Kemalpaşa Vergi Dairemiz için ekibimle birlikte neler yapabileceğimizi hususunu masaya yatırdık. 16 Kasım Pazartesi günü, İzmir Vergi Dairesi Başkanı ve Kemalpaşa Vergi Daire Müdürünü belediyemizde ağırladık. Problemin çözümüne yönelik kendilerine tahsis edebileceğimiz, dört belediye binamız arasından Muhsin Yazıcıoğlu Sosyal Tesisleri heyet tarafından beğenilmiştir. Aynı gün ilgili yazışmaların tamamlanması sonrası, dün Ankara’dan gelen heyet tarafından tekrar yapılan inceleme ardından, tarafımızca gerekli prosedürlerin tamamlanması ve Hazine ve Maliye Bakanlığımızın onayı beklenmektedir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamasıiçin üzerimize düşen ne varsayapmaya hazırız. Konu sonuçlandığında gerekli bilgilendirme tarafımızca yapılacaktır.’’ İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası