Ege Postası
Geri

Başkan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Başkan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Eylül 2019 Salı 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ankara'ya giderek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Başkan Kılıç, Buca için yaptıklarını ve yapacaklarıyla ilgili olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verdiği ve fikir aldığı görüşmeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:  

"Türkiye’de adalet arayan herkese umut olan ve aydınlık bir yol açan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. İzmir'in en büyük ilçesi Buca'mızda başlattığımız çalışmaları, planlamaları ve projelerimizi paylaştık. Yerel seçimlerin zaferini sosyal belediyecilik anlayışımızla taçlandırıp, tüm Türkiye'ye umut olacağız. Yerelden genele halkın iktidarını hep birlikte kuracağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası