Ege Postası
Geri

Başkan Kırgöz esnafla bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesi Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, esnafla bir araya geldi, bayramlarını kutladı.
Başkan Kırgöz esnafla bayramlaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2020 Cumartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meclis üyeleriyle birlikte tek tek işyerlerini dolaşan Başkan Kırgöz, esnafın Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ziyaretlerde istek, talep ve önerileri de dinleyen Başkan Kırgöz, esnafa destek sözü verdi.

Ramazan’ın ruhunu en iyi şekilde yaşadıklarını ve bayramı coşkuyla karşılayacaklarını kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Ramazan Bayramı öncesi ilçemizin kalkınmasında önemli katkısı olan esnafımız ile buluştuk. Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte esnafımıza hem hayırlı işler, bereketli kazançlar hem de şeker tadında sağlıklı bayramlar diledik.

Koronavirüs sürecinin izlerini yoğun olarak yaşayan esnafımızı bir an önce ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bu süreçte yapılan hizmetlerimizde esnafımızın değerine değer katmak gibi bir yol tercih ettik. Dikili esnafı yalnız değildir. Bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm esnaf kardeşlerimin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlu olsun.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası