Ege Postası
Geri

Başkan Piriştina’dan kekli davet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri Mitingi’nde açıkladığı Millet Kıraathanesi’nde ücretsiz çay ve kek ikramı yapılacağı vaadinin muhalefet ve iktidar partileri çevresinde yarattığı tartışma sürerken, kekli vaade bir mesaj da CHP’li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan geldi. Meslek eğitim merkezindek kursiyerlerle yaptığı pasta fotoğrafını paylaşan Başkan Piriştina, 24 Haziran’da oyunu kullanan Bucalılara merkezde kek ve çay ikramında bulunacaklarını açıkladı. 'Kekleri hazırladık sandıktan sonra bekliyoruz'
Başkan Piriştina’dan kekli davet
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Haziran 2018 Perşembe 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında yer alan Millet Kıraathaneleri açılacağı ve buralarda kek ve çayın ücretsiz ikram edileceği şeklindeki vaadi muhalefet partilerinin gündemindeki yerini koruyor.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Ben nano-teknoloji diyorum, Erdoğan ‘kıraathane’ diyor. Bunlar emin olun zavallı. Kaybedeceklerini anlayınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben fabrika açalım diyorum, o kıraathane açacakmış. Ben ‘çocuklara gençlere iş’ diyorum, o bedava kek vereekmiş. Diyor ki, ‘Ey milletim sizi bu seçimde kekleyeceğim’. Böyle bir şey gerçekten inanılır gibi değil” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

SAADET PARTİSİ STANTLARINDA ÇAY VE KEK DAĞITMIŞTI

Saadet Partisi cephesi ise bazı stantlarına ‘Millet Kıraathanesi’ diye yazarak, vatandaşlara kek ve çay ikram etmişti. Manisa’da AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de Kaynak Mahallesi’ndeki tek katlı bir binada açılan kıraathaneye kitap, dinlenme alanları ve bilgisayarlar koymuş ve vatandaşların kitap okuyup çay ve kek ikramından yararlanabileceğini açıklamıştı.

CHP’Lİ BAŞKAN KEK’Lİ GÖNDERMELİ SOSYAL MEDYA MESAJI YAYINLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri Mitingi’nde açıkladığı Millet Kıraathanesi açacakları ve ücretsiz çay ve kek ikramı yapılacağı açıklaması muhalefet ve iktidar partisi cephesinde tartışılırken bir uygulama da CHP’li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan geldi. Buca Belediyesi’ne bağlı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde verilen aşçılık ve pastacılık kursundaki kursiyerlerle kek yapan Başkan Levent Piriştina, sosyal medya hesabından paylaştığı kekli resimde, ‘Kekleri hazırladık/Sandıktan sonra bekliyoruz’/Haydi 24 Haziran’da oy kullanmaya’ mesajını verdi.

BAŞKAN PİRİŞTİNA, BUCALILARI OY KULLANDIKTAN SONRA KEK YEMEYE DAVET ETTİ

Meslek eğitim merkezinde açtıkları aşçılık ve pastacılık kursiyerleriyle birlikte kek yaptıklarını ve fotoğrafın orada çekildiğini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanan Bucalıları merkezde yapılacak olan kekleri çay eşliğinde yemeye davet etti.

HEMŞEHRİLERİMİZ OYUNU KULLANDIKTAN SONRA ÇAY VE KEK İKRAMIMIZDAN YARARLANABİLİR

Başkan Piriştina, bu davetini, “Kursiyerlerimizle birlikte kek yapmıştık. Fotoğraf oradan. Sayın Erdoğan’ın kıraathane ve kek vaatli açıklamalarının yarattığı gündeme uyduğu için böyle bir mizansen ile fotoğrafı paylaştık. O gün Buca’da kalıp oy kullanma hassasiyeti gösteren tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Hemşehrilerimiz oyunu kullandıktan sonra merkezimize gelip merkezimizdeki çay ve kek ikramından yararlanabilir” sözleriyle dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası