Ege Postası
Geri

Başkan Soylu müjdeleri sıraladı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ziraat Odası ile Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti, müjdelerini sıraladı. Başkan Soylu’dan müjdeler
Başkan Soylu müjdeleri sıraladı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Şubat 2019 Cuma 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ziraat Odası ile Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti, müjdelerini sıraladı. İlçedeki STK’larla bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, , Menderes Ziraat Odası ile Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Soylu, çiftçiler ve esnaflar için müjdelerini de sıraladı.

Çiftçinin ekmeği büyüyecek

İlk olarak Menderes Ziraat Odası’nı ziyaret eden Başkan Soylu, “Çiftçimizin ekmeğinin büyümesi için yeni dönemde Tarım Organize Sanayii Bölgemizi,  Tarım Araştırma ve Geliştirme Merkezi Laboratuvarını Menderes’imize kazandıracak, tarım ürünleri paketleme ve soğuk hava deposu için de gerekli çalışmaları yapacağız. Ziraat fakültesinin ilçemize kazandırılması için gerekli girişimleri de yapacağız. Her alanda İzmir’in merkezi yapacağımız ilçemizi tarımın da merkezi yapmak için hazırız”  dedi. Menderes Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli de, Başkan Soylu’nun her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirterek, bugüne kadar çiftçiye verdiği destekler için teşekkür etti.

Esnaf’a yeni oda

Başkan Soylu’nun ikinci durağı Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.  Ziyarette Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya, Başkan Soylu’nun gerçekleştirdiği hizmetlerden memnun olduklarını kaydetti. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, “Esnafımıza yakışan yeni ve modern bir odayı ilçemize kazandıracağız. 5 yılda ilçemizdeki hizmet kervanımızda verdiğimiz sözleri nasıl yerine getirdiysek bu sözümüzü de 31 Mart sonrası yerine getireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarda kazanan Menderes olacak, kazanan Menderes’imizin esnafı olacak” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası