Ege Postası
Geri

Başkan Soylu’dan CHP’ye anket çıkışı: Onların anketine göre de 3 puan öndeyiz

Menderes Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı AK Partili Bülent Soylu, rakip parti CHP’nin yaptırdığı anketlerde bile 3 puan önde olduklarını belirterek, “Bugün bakıyorum Menderes’te bir yalan anket yayınlanıyor. Yüzde 57’ye yüzde 37 gibi. Bizim yaptırdığımız ankette yüzde 52.3 biz, yüzde 46.5 Mustafa Kayalar oy alıyor. Bizim yaptığımız anket doğru ve gerçek. Ancak onların yayınladığı bir anket var. Yüzde 57’ye yüzde 32 diye. Biz yüzde 32 oy alıyormuşuz. Ama ben şu anda kendilerinin yaptırmış olduğu anketi biliyorum. Biz o ankette bile 3 puan öndeyiz” dedi. Başkan Soylu’dan CHP’ye anket çıkışı
Başkan Soylu’dan CHP’ye anket çıkışı: Onların anketine göre de 3 puan öndeyiz
Haberler / Yerel Politika
21 Mart 2019 Perşembe 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-TV 35 Ana Haber Bülteni’nde Alev Olgan’ın sorularını yanıtlayan Menderes Belediye Başkanı ve Başkan Adayı AK Partili Bülent Soylu, kendi yaptırdıkları anketlerde CHP’nin önünde olduklarını gördüklerini belirtti.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu,  Millet İttifakı’nın (CHP-İYİ Parti) Menderes’te seçim kazanmasının mümkün olmadığını savunarak, bu gerçeği bilen rakip parti CHP’nin sonuçları gerçeği yansıtmayan bir anketin sonuçları üzerinden seçmenleri manipüle etmeye çalıştığını kaydetti.

BAŞKAN SOYLU, KENDİ ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

Başkan Soylu, kendi yaptırdıkları ve açıkladıkları ankette oy oranlarının yüzde 52.3, rakip parti CHP’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar’ın ise yüzde 46.5 oy oranına sahip olduğunu söyledi.

BİZİM YAPTIĞIMIZ ANKET DOĞRU VE GERÇEK ANCAK ONLARIN ANKETİNDE DE BİZ 3 PUAN ÖNDEYİZ

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bugün bakıyorum Menderes’te bir yalan anket yayınlanıyor. Yüzde 57’ye yüzde 37 gibi. Bizim yaptırdığımız ankette yüzde 52.3 biz, yüzde 46.5 Mustafa Kayalar oy alıyor. Bizim yaptığımız anket doğru ve gerçek. Ancak onların yayınladığı bir anket var. Yüzde 57’ye yüzde 32 diye. Biz yüzde 32 oy alıyormuşuz. Ama ben şu anda kendilerinin yaptırmış olduğu anketi biliyorum. Biz o ankette 3 puan öndeyiz. Bülent Soylu, Mustafa Kayalar’dan 3 puan önde. Kendi içlerinden öğrendim bunu. Kendi içlerindeki arkadaşları bunu söyledi. 3 puan öndeyiz biz.. Hem meydana çıkamamak, hem konuşamamak, hem projelerinin olmaması, sürekli yalan söylemeleri ateşin bacayı sardığını gösteriyor. Ateş her tarafı sarmış durumda. O yüzden de böyle yalan anketler yayınlıyorlar” diye konuştu.

ANKET SONUCUNU GÖRÜNCE TELAŞLANDILAR, GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI ARAYIP...

CHP’lilerin kendi yaptırdıkları ankette dahi kendi adaylarının 3 puan üzerinde oy aldıklarının ortada olduğunu belirten Başkan Bülent Soylu, CHP’nin belediye başkan adayı Mustafa Kayalar’ın 13 saniye dışında konuşamadığını da savunarak, “Bu anketi görünce telaşlandılar. Hangi partinin genel başkan yardımcısını arayıp ne olursun gel seçimi kaybediyoruz. Şu mahallelere mutlaka gelmen ve çalışman gerekiyor diye  yalvardıklarını biliyorum. Zorlarlarsa ismini de söylerim. Belediye Başkan adayımız konuşmuyor, saygılar-sevgiler-hürmetlerle konuyu kapatıyor. Yanında 3-5 milletvekili ile birlikte dolaşıyor. Milletvekilleri konuşuyor. Menderes’in adayı Ednan Arslan m? Hayır değil. Diğer vekil Musa Çam da değil. Biri mikrofonu alıyor 20, diğeri 30 dakika konuşuyor, bizim aday 12-13 saniye konuşuyor. Nedenini Menderesliler biliyor” ifadelerini kullandı.

31 MART SONRASI 10'U MEGA OLMAK ÜZERE 72 PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yeni dönemde 10’u mega olmak üzere 72 projeyi hayata geçireceklerini dile getirerek, “31 Mart sonrası onu mega olmak üzere toplam 72 projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Menderes’i İzmir’in merkezi yapacağız. Başkan Soylu, Menderes için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Seçimi kesin kazanacağız. Geleceğiniz için Menderes için partiniz ne olursa olsun tercihiniz Bülent Soylu olsun diyoruz” çağrısında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası