Ege Postası
Geri

Başkan Tugay’dan köylere korona turu

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçenin iki köyü Yamanlar ve Sancaklı’ya giderek vatandaşları ziyaret etti. Başkan Tugay, yüz yüze görüştüğü köy sakinlerini Korona Virüs ve korunma yöntemleri hakkında bilgilendirdi.
Başkan Tugay’dan köylere korona turu
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mart 2020 Perşembe 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Tugay’a ziyaretlerinde  Yamanlar Muhtarı Ferhat Serçekuş ve Sancaklı Muhtarı Veli Sert ile Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fatma Bozan eşlik etti. Her iki muhtar ve Bozan’la köyleri gezen Tugay, vatandaşlardan kişisel hijyenlerine dikkat etmelerini ve kendilerini korumalarını istedi. Tugay, Karşıyaka Belediyesi’nin köy sakinlerinin yanında olduğu mesajı verdi. Korona virüse karşı önlemleri sürdürdüklerini belirten Başkan Tugay, ilaçlama ve temizlik işlemlerinin devam ettiğini anlattı.

Bir planlama doğrultusunda temizlik işleri ve çevre müdürlüklerinin toplu yaşam alanlarında ve çöp konteynerlerinde dezenfekte ve ilaçlama yaptığını kaydeden Tugay, vatandaşlara evlerinde kalma çağrısını yineledi.

Belediyeyi arayarak kayıt yaptırma çağrısı yaptıkları 65 yaş ve üzeri vatandaşların her gün arandığını ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışıldığını kaydeden Tugay, bu arada sosyal yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşların da ihmal edilmediği bilgisini verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası