Ege Postası
Geri

Başkan Uyar, hastaneye kaldırıldı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, '4. Uluslararası Enginar Festivali'nin basın toplantısından sonra, gribe bağlı gelişen rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar
Başkan Uyar, hastaneye kaldırıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Nisan 2018 Çarşamba 05:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir gün önce şiddetli gribe yakalanan ve vücudu ile yüzünde şişlikler oluşan Başkan Sibel Uyar, bu sabah İskele Urit Restoran'da gerçekleşen basın toplantısına katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına hastalığından bahseden ve kontrole gideceğini söyleyen Başkan Uyar, öğle saatlerinde Urla Devlet Hastanesi'ne gitti.

Burada tetkikleri yapılan Uyar'ın şişliklerinde bir inme olmadığı gözlemlenince, grip için aldığı antibiyotiklerin böbreğine zarar verebileceği düşünülerek İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Başkan Uyar'ın tetkiklerinde tehlikeli bir unsura rastlanmadı ancak tedbir amacıyla bir gece hastanede kalması teklif eedildi. Bunu kabul etmeyen Başkan Uyar, yeniden Urla Devlet Hastanesi'ne geldi. Başkan Uyar'ın gece buradaki hastanede kalacağı belirtildi.

Başkan Uyar, DHA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, "Doktorlar, gripten dolayı kullandığım bir ilacın alerji yaptığını söylediler. Şu an hastanedeyim. Benim bir şeyim yok. Sadece tedbir amacıyla hastanede tutuluyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası