Ege Postası
Geri

Başkan Yılmazlar temiz bir çevre için kolları sıvadı

Beydağ Belediyesi’nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Başkan Feridun Yılmazlar ve Belediye Meclis Üyeleri, temiz bir çevreye dikkat çekmek için Beydağ’ın en güzel yerlerinden olan Baraj Kır Lokantası çevresinde temiz bir çevre için çöp topladılar. Beydağ Belediyesi Dünya Çevre Günü nedeniyle, daha temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı.
Başkan Yılmazlar temiz bir çevre için kolları sıvadı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2020 Cuma 18:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her vatandaşın çevre konusunda duyarlı olması gerektiğine vurgu yapan Feridun Yılmazlar, sokaklara atılan izmaritlere çok kızdığını söyledi. Yılmazlar, “Herkes dükkânının ve evinin önünü temiz tutmalı. Bu sokaklar, bu çevre, tertemiz doğa, bu ülke bizim. Havasıyla toprağıyla en güzel ülke, en güzel topraklar bizim. Bu güzelliği koruyalım ve daha yaşanabilir kılalım. Buradan herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Sokaklara asla sigara izmariti, çöp atmayalım”dedi.

 “ÇEVRE KİRLİLİĞİ ŞU ANDA DÜNYAMIZI TEHDİT EDİYOR”

Temiz bir çevre için herkese görev düştüğünü belirten Başkan Yılmazlar, “Çevre temizliği konusunda oldukça duyarlı olmak zorundayız. Bizler, yarınlarımıza, geleceğimiz olan sevgili yavrularımıza yemyeşil bir çevre, yemyeşil bir doğa bırakmak zorundayız. Etrafta çöp olmayan, temiz doğası olan bir çevreyle onları buluşturmak bizim borcumuz. Bütün dünyaya sesleniyorum, çevre kirliliği şu anda bizleri tehdit ediyor. Dünya Çevre Günü duyarlılığı ve bilinci her bireyde her gün olmalıdır. Değerli Meclis üyelerimiz ile beraber bu bugün bu duyarlılığı gösteriyoruz. Ben herkese sesleniyorum, lütfen evlerinizin önünü tertemiz tutunuz, çöplerinizi yere atmayınız, bu doğa hepimizin, korumak zorundayız.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası