Ege Postası
Geri

Başkan çaldı, Düzağaç söyledi

Karşıyaka Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yapılan ve 4 gün 4 gece devam eden Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali Feridun Düzağaç Konseri ile sona erdi. Karşıyaka'da şenliğe unutulmaz final
Başkan çaldı, Düzağaç söyledi
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yağışlı havaya rağmen binlerce Karşıyakalı, sevilen sanatçının şarkıları ile coştu. Başkan Akpınar “Herkes bilmelidir ki; 19 Mayıslardan, 23 Nisanlardan ve 29 Ekimlerden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nin Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali muhteşem bir finalle son buldu. Kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yanı sıra sağlık seminerleri ile 4 gün boyunca devam eden festivalin son gününde, sevilen sanatçı Feridun Düzağaç sahneye çıktı. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda yapılacağı duyurulan konser, yağış nedeniyle Bostanlı Pazaryeri’ne alındı. Hava koşullarına aldırış etmeyen binlerce Karşıyakalı, ellerinde Türk Bayrakları ile konser alanını doldurdu.

EN GÜZEL ŞARKILAR, KARŞIYAKALILAR İÇİN

Feridun Düzağaç’ın sahneye çıkması ile coşku ikiye katlandı. Usta sanatçı, en sevilen şarkılarını, alanı dolduran binlerce Karşıyakalı için söyledi. Konser yaklaşık 3 saat sürdü. Başkan Akpınar da Düşler Sokağı parçasında, bateri çalarak Düzağaç’a eşlik etti.

“19 MAYISLARDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Atamızın doğum gününü ve bizlere armağan ettiği bu anlamlı bayramı büyük bir coşku ile günlerce kutladık. Herkes bilmelidir ki; bizler, 19 Mayıslardan, 23 Nisanlardan ve 29 Ekimlerden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ten ve devrimlerinden asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. Biz sadece Karşıyaka’da değil, tüm Türkiye’de insanların mutlu olması için çalışıyoruz. İzmir’in dağlarında açan çiçeklerin, Türkiye’nin tüm dağlarında da yeşermesi için mücadele ediyoruz ve mücadeleyi bırakmayacağız” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası