Ege Postası
Geri

Başkan eşleri Kemalpaşa'da buluştu

Belediye Başkan eşleri arasında birlik, beraberlik, dayanışma duygularının gelişmesi amacıyla başlatılan İzmir ilçeleri belediye başkan eşlerini bir araya getiren “Geleneksel Başkan Eşleri” buluşması muhteşem bir karşılama töreni ile Kemalpaşa’da gerçekleşti. Başkan eşleri Kemalpaşa'da buluştu
Başkan eşleri Kemalpaşa'da buluştu
Haberler / İzmir
23 Ocak 2017 Pazartesi 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ev sahipliğini Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun Eşi Naciye Uğurlu’nun yaptığı,  Türkegül Kocaoğlu'nun öncülük ettiği, Belediye Başkan eşleri arasında birlik, beraberlik, dayanışma duygularının gelişmesi amacıyla başlatılan İzmir ilçeleri Belediye Başkan eşlerini bir araya getiren “Geleneksel Başkan Eşleri” buluşması muhteşem bir karşılama töreni ile Kemalpaşa’da gerçekleşti. 

Belediye başkanlarının eşlerini, tarihi belediye misafir konağında Belediye personeli tarafından oluşturulan mehteran takımı ve Osmanlının zengin motifleri ile işlenmiş kıyafetler giyinen personel karşıladı. 

Tarihi Belediye Misafir konağında ney dinletisi eşliğinde ikramlar sunulmasının ardından, Kemalpaşa Belediyesi’nin yapmış olduğu ve dört ay içerisinde 12 bin kişinin ücretsiz faydalandığı  sosyal market gezisi yapıldı. Akabinde hemen yanında bulunan Kemalpaşa Belediyesi’nin vizyon projesi olan, içerisinde etüt merkezleri, toplantı salonları, sinema salonları, kültür ve sanat merkezleri, spor merkezleri, kreş ve kütüphane gibi bir çok sosyal tesisi alanını barındıran Kültür Merkezi ziyaret edildi.

Kültür Merkezi ziyaretinin ardından İzmir’in cazibe merkezi olacak projeler arasında yer alan Türkiye’nin en büyük Göl Park Projesi olan ve içerisindeki  göl kenarında en uzun yürüyüş yoluna sahip, iki adet iskele, bir amfi tiyatro, şelale ve balık restaurantı, Cafe ve dinleti alanları olan,  içindeki göl ile birlikte 650 bin metrekare Rekreasyon alanına sahip,  Göl Park projesini yerinde ziyaret ederek, muhteşem doğa manzaraları ve park yapılanması hakkında bilgi alan başkan eşleri, sonrasında ise faaliyete giren üç bilgi evinden biri olan Örnekköy Bilgi Evi’ne giderek eğitim gören öğrencilerle hoş vakit geçirdiler.

Park Orman Kemalpaşa Tesislerinde programlarına devan eden  belediye başkanı eşleri, Park Orman Kemalpaşa Projesi içerisinde bulunan, paint ball, kıl çadır restaurant, çocuk parkı, mescid, ATV parkuru ve at parkuru gibi bir çok eğlence parkuru ve sosyal tesisi hakkında bilgi almalarının ardından ney dinletisi ile bu kapsamlı geziye dinlenme arası verdiler. Zaman kısıtlılığı nedeni ile diğer projeleri, sunum üzerinde izleyen başkan eşleri son olarak belediye binasından ayrıldılar.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun eşi Naciye Uğurlu’nun ev sahipliğini yaptığı “Geleneksel Başkan Eşleri Buluşması”nda gösterdiği özen dikkatlerden kaçmadı. Başkan eşlerini karşılama dahil olmak üzere yapmış olduğu program ve organizasyonlarla misafirlerinden büyük beğeni ve takdir aldı. Misafirlerini program boyunca yalnız bırakmayarak, misafirperverliğini gösteren Naciye Uğurlu, geleneksel olarak her ay yapılan başkan eşleri buluşmasında ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu dile getirdi. 

KİMLER KATILDI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan eşi Türkegül Kocaoğlu,  Kemalpaşa Belediye Başkan eşi Naciye Uğurlu, Bayındır Belediye Başkan eşi Nuray Sesli, Beydağ Belediye Başkan eşi Halide Şentürk, Bornova Belediye Başkan eşi Hikmet Atila, Çiğli Belediye Başkan eşi Ergül Arslan, Güzelbahçe Belediye Başkan eşi Nilüfer İnce, Karşıyaka Belediye Başkan eşi Zehra Akpınar, Narlıdere Belediye Başkan eşi Ferah Batur, Selçuk Belediye Başkan eşi Ayşen Bakıcı, Tire Belediye Başkan eşi Yüksel Çiçek, Torbalı Belediye Başkan eşi Arzu Görmez, Foça Belediye Başkan eşi Derya Demirağ,  Seferihisar Belediye Başkan eşi Neptün Soyer.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası