Ege Postası
Geri

Baskılı kutu nerelerde kullanılır

Baskılı kutu üretimi alanında adından sıkça söz etttiren Milim Matbaa; baskılı kutu nedir, neden üretilir, nerelerde kullanılır gibi birçok sorunun yanıtını verdi..
Baskılı kutu nerelerde kullanılır
Haberler / Ekonomi
19 Temmuz 2019 Cuma 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Baskılı kutu üretimi alanında adından sıkça söz etttiren Milim Matbaa; baskılı kutu nedir, neden üretilir, nerelerde kullanılır gibi birçok sorunun yanıtını verdi..

Günümüzde hemen hemen hiç farkında olmadan çeşitli ebatlarda, şekillerde ve görünümlerde olan kraft kutu çeşitleri , birçok amaç için kullanılabiliyor. Zira; İnternet satışlarının artmasıyla birlikte baskılı kutu üretimi ve kraft kutu çözümleri matbaa şirketleri tarafından karşılanmaya başladı. İnternet ortamında güvenli bir şekilde kraft kutu ve baskılı kutu çeşitleri başta olmak üzere tüm koli, gıda kutuları, paketleme kutuları vb. gibi ihtiyaçlarda karşılanabilmektedir.

Baskılı Kutu Nedi?

Baskılı kutu; ihtiyaca göre özel olarak tasarlanan ve belirli kriterler dahilinde üretilen ofset malzemelerindendir. Örneğin, sizin markanızın ürünlerini koyacağınız kutularda sizin markanızın görselleri olması size “marka bilinirliği” sağlayacaktır. İşte, tüketicinin kolay taşıması ihtiyacına ek olarak “reklam” yapabilme avantajını da yine sizlere baskılı kutular sunabilmektedir.

Baskılı Kutu Nerelerde Kullanılır'

Baskılı kutu kullanım alanı oldukça geniştir. Zira, bugün temel bağlamda “taşıma kolaylığı” için kullanılan baskılı kutular, aynı zamanda reklam faaliyetleri için de önemli bir araçtır. Taşıma gibi önemli bir süreçte dahi fazla miktarda “koli yada kutu” ihtiyacı duyuyoruz. Bunun içinse çevreye, bakkallara ve süpermarketlere gitmek zorunda kalıyoruz. İşte, baskılı kutu seçenekleri arasında yer alan kolileri, internetten temin ederek kısa sürede taşınabilir ve eşyalarımızı güvenle taşıyabiliriz. Üstelik, hiçbir kimseden koli yada kutu isteme zahmetine girmeden.

Yedek Parça Kutuları, Gıda Kutuları, Ayakkabı Kutuları Gibi Çeşitli Kutu Portföyü Milim Matbaa’da!

Her yerde ihtiyaç duyduğumuz kraft kutular, günümüzde Milim Matbaa tarafından üretiliyor. Elektronik cihaz kutuları başta olmak üzere her sektör için özel tasarım kutu çözümleri sunan Milim Matbaa’da en iyi fiyatları da bulabilmek mümkün. Milim Matbaa olarak yalnızca Türkiye değil Dünya’nın birçok noktasına ulaştırdığımız baskılı kutular ile hem kendnize hem de müşterilerinize değer katacağınızı biliyoruz. Bu nedenle; son derece kaliteli baskı malzemeleri ile üretim yapıyor ve sizlere tüm ürünlerinizi “güvenle” teslim ediyoruz.

 


 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası