Ege Postası
Geri

Bayraklı'daki metruk bina belediye tarafından yıkıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala semtindeki, apartmanların arasında bulunan metruk bina, Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Uyuşturucu kullananların mekanı olmuştu...
Bayraklı'daki metruk bina belediye tarafından yıkıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2019 Cumartesi 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı'da, vatandaşların şikayeti ve belediye çalışanlarının tespitleri üzerine harekete geçen Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabah saatlerinde Gümüşpala Mahallesi 7013 Sokak'ta bulunan tek katlı gecekonduya gitti. Ekipler, ekskavatör yardımıyla kısa sürede metruk binanın yıkımını tamamlandı. Çıkan moloz kamyonlara doldurulup götürülürken, arsanın temizliği de yapıldı. Uyuşturucu madde kullananların mekanı haline geldiği iddia edilen yapının yıkılması bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlçenin daha modern görünüm kazanması için çalışmalar sürerken, tehlike arz eden yapıların bu görünümü bozmasına müsaade edilmeyeceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Halkımız bu konuda rahat olsun. Çevrelerinde bulunan bu tarz yapıları bize şikayet etsinler. Gerekli yazışmaları tamamladıktan sonra yıkımı gerçekleştiririz" dedi.


Bayraklı Belediyesi yetkilileri, ilçenin çeşitli mahallelerinde güvenlik tehlikesi oluşturan binaların mevzuata uygun şekilde yıkımını sağlamak için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası