Ege Postası
Geri

Belediye Başkanı Sandal'ın adayına bir tepki de mahallesinden! Pınar Susmuş'a veto

CHP Bayraklı'da 21 Aralık'ta yapılacağı açıklanan ilçe kongresi öncesi adaylık krizi sürüyor. Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ilçe başkanlığına aday olması için nabız yokladığı ancak örgüt tarafından tepki gören Pınar Susmuş'un dün delege seçildiği mahallede gerçekleştirilen toplantıda beklediği desteği bulamadığı öğrenildi. Başkan Sandal'ın adayına bir tepki de mahallesinden
Belediye Başkanı Sandal'ın adayına bir tepki de mahallesinden! Pınar Susmuş'a veto
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2019 Salı 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı’da Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ilçe başkanlığına aday olması için nabız yokladığı ancak; örgüt tarafından tepki gören Pınar Susmuş dün delege seçildiği mahallede beklediği desteği bulamadı. Susmuş aday olmak isteğini dile getirdiği toplantıda “veto” ile karşılaştı.Toplantıya katılan delegelerin Susmuş’a “Aday konusunda bir karar alamayız diğer mahallelerdeki delegelerle de görüşüyoruz, onların da fikrini alıp ondan sonra çıkacak duruma göre partiyi doğru temsil edecek bir isimle yolumuza devam etmek istiyoruz” dedikleri öğrenildi.

ÖZDEMİR’DEN SUSUMUŞ’A ÖRTÜLÜ GÖNDERME!

Toplantıda söz alan eski İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir meclis üyesi seçildikten kısa bir süre sonra istifa ederek milletvekili adayı olan Pınar Susmuş’a örtülü bir gönderme bulunduğu ifade edildi.

Özdemir’in konuşmasında “Aday olacak arkadaşların bu görevlerinde sonuna kadar görev alacak arkadaşlardan oluşması gerekiyor. Bu koltuklara oturacak arkadaşların örgütü basamak olarak kullanacak arkadaşlardan olmaması lazım. Erken seçim olması durumunda istifa ederek aday olacak arkadaşların olmaması için dikkat etmesi lazım” dediği aktarıldı.

Özdemir’in konuşması toplantıda bulunan partililer tarafından 2010 yılında istifa ederek milletvekili adayı olan Pınar Susmuş’a gönderme yaptığı yorumlarına neden oldu.

AYHAN NİYAZİ ŞEHİTLİOĞLU İSMİNİ BEN ÖNERDİM

Öte yandan Egepostası’nın dün gündeme taşıdığı daha önce Bayraklı’da ilçe sekreterliği görevinde bulunan Niyazi Şehitlioğlu’nun adaylığı konusunda söz alan İzmir İl eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Selçuk Ayhan’ın “Pınar Susmuş’a tepki olduğu için Niyazi Şehitlioğlu ismini ben önerdim” dediği öğrenildi.

GÖK İMZA TOPLAMAYA BAŞLADI

Diğer taraftan ise ilçe başkan adayı olmak isteyen Songül Gök’ün imza toplamaya çalıştığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası