Ege Postası
Geri

Bergama'da süt için yollara tuz

Bergama’da uzun yıllar sonra görülen yoğun kar yağışı ve soğuk nedeniyle buz tutan kırsal mahalle yolları süt toplama araçlarına geçit vermeyince Bergama Belediyesi tarafından anında önlem alındı. Başkan Koştu, “Oluşturduğumuz tuzlama ekibiyle süt alma araçlarının ulaşımda zorluk yaşamaması için buz olan yerlere hemen müdahale ediyoruz” dedi.
Bergama'da süt için yollara tuz
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ocak 2021 Perşembe 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tuzlama ekipleri 119 kırsal mahallesi ile çok geniş bir coğrafi yerleşim alanına sahip Bergama’da sabaha karşı başladıkları tuzlama faaliyetine süt toplama araçlarının geçeceği güzergâhlarda devam ediyorlar.

BAŞKAN KOŞTU; “ÇİFTÇİMİZİN, BESİCİMİZİN YANINDAYIZ”

Geçim kaynağı daha çok hayvancılığa ve süt besiciliğine bağlı olan ve ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan kırsal mahallelerin her türlü istek ve taleplerini belediye imkânları ölçüsünde yerine getirmeye devam ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Koştu, “İklim olarak ilçemiz çok fazla kar yağışı alan bir bölgede değil. Fakat yüksek kesimlerde bulunan yerleşim yerlerimize kar yağışı görülebiliyor. Soğuk ve kırağı beraberinde don olayları ve buzlanmayı getirebiliyor. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın iklim koşullarından en az etkilenmesi için imkânlarımız ölçüsünde önlem almaya devam ediyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası