Ege Postası
Geri

Beydağ'da şiddetli yağmur sonrası ekipler seferber oldu

Dün akşam saatlerinde İzmir’in Beydağ ilçesinde başlayan kuvvetli yağış sonrası halkı seferber oldu.Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların yardımına koştu.
Beydağ'da şiddetli yağmur sonrası ekipler seferber oldu
Haberler / Yerel Politika
10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

   İzmir genelinde etkili olan yağmur ve fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Akşam saatlerinden itibaren teyakkuza geçen Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların yardımına koştu.

   Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, olumsuz hava şartlarından etkilenen vatandaşlar için hummalı bir çalışma başlattı. Tıkanan logarları, yolları temizlediler. Ekipler, gece boyunca çalışmalarına devam etti.

Yıldırım Düşen Evde Yangın

 Cumhuriyet Mahallesi Özlem Sokak'ta 3 katlı bir apartmanın çatısına düşen yıldırım sebebiyle binada yangın çıkmasının ardından Belediye ekipleri itfaiye ile birlikte yangına müdahale etti.  Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar olay yerine giderek vatandaşlara destek oldu. “Belediye personelimiz ile teyakkuzdayız; yangında herhangi bir ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi, ancak can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası