Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım'ın İzmir programında flaş değişiklik

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın iki gün olarak planlanan İzmir ziyaretinde değişiklik yaşandı. Binali Yıldırım 22 Temmuz Pazartesi kente gelerek sadece Kınık'a gidecek ve Kınık ile Foça Devlet hastanelerinin eş zamanlı olarak açılışını yapacak. Binali Yıldırım'ın İzmir programında flaş değişiklik
Binali Yıldırım'ın İzmir programında flaş değişiklik
Haberler / Yerel Politika
19 Temmuz 2019 Cuma 18:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI – 23 Haziran seçimleri sonrası ilk kez İzmir’e gelecek olan parlamenter sistemin son Başbakanı, TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın programında değişiklik yaşandı.

Ankara’daki programında yapılan değişiklik sonrası Binali Yıldırım'ın İzmir’deki 2 gün olarak planlanan ziyareti 1 gün olarak değişti. Binali Yıldırım, 22 Temmuz Pazartesi saat 12.00’de Adnan Menderes Havalimanı’na inecek. AK Parti teşkilatının yoğun katılımla karşılamayı planladığı Yıldırım'ın havalimanından direkt Kınık’a geçmesi bekleniyor. Burada yeni yapılan Kınık Devlet Hastanesi’nin açılışını yapacak Yıldırım, İzmirlilerle kucaklaşacak. Foça Devlet Hastanesi’nin açılışı da eş zamanlı olarak telekonferans yöntemiyle yapılacak. Yıldırım, bu iki açılışın ardından Ankara’ya dönecek. 

Yıldırım’ın iki günlük taslak programında ise AK Partili belediyeleri ziyaret etmesi ve il danışma meclisi toplantısına katılması bekleniyordu. Yıldırım'ın İzmir Ticaret Odası’nın iş dünyasıyla buluşma yemeğine de katılması planlanmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası