Ege Postası
Geri

Bir transfer haberi de Bayraklı'dan: AK Parti'den CHP'ye geçti

AK Parti’nin önceki yerel seçimlerde Bayraklı Belediye Başkan Adayı da olan İsmail Sarı CHP’ye geçerek CHP’den meclis üyesi olma kararı aldı. AK Partili Sarı, CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ile görüşüp anlaştı. Durumu doğrulayan İsmail Sarı, “Bayraklı'nın çocuğuyum ben. Bayraklı’ya hizmet etmek istiyorum. Arkadaşların çoğunu da CHP Bayraklı adayı Serdar Beyi de tanıyorum. Düzgün, temiz bir arkadaşımız. Onunla beraber el ele kol kola Bayraklı’ya hizmet etmek için elimden geleni yapacağım” dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Sarı'nın transferine ilişkin sosyal medyadan zehir zemberek açıklama yaptı. AK Parti'den CHP'ye flaş transfer
Bir transfer haberi de Bayraklı'dan: AK Parti'den CHP'ye geçti
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2019 Perşembe 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de İYİ Parti ile ittifak kapsamında yapılan meclis üyelikleri listesinin belirlenmesi ve genel merkeze gönderilmesi çalışmaları sürüyor. İYİ Parti’ye 50’ye yakın meclis üyesinin verilmesi beklenen süreçte, AK Parti’nin 2014 yerel seçimlerinde Bayraklı’dan belediye başkan adayı olarak gösterilen İsmail Sarı CHP’ye geçme kararı aldı.

Belediye meclis üyesi listelerinin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilmesine sayılı günler kala, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı olan İsmail Sarı, CHP’ye geçti. Sarı’nın CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal’ın meclis üyesi listesinde yer alacağı öğrenildi.

SERDAR BEYİ DE TANIYORUM, DÜZGÜN VE TEMİZ BİR İNSAN…

CHP’ye geçme kararını doğrulayan İsmail Sarı, Egepostası’na yaptığı açıklamada, “Görüşmeleri yaptık. Hayırlısı olsun. Bizim amacımız siyaseti biz hizmet aracı olarak görüyoruz. O parti ya da bu parti çok önemli değil. Biz Bayraklı halkına nasıl hizmet ederize bakıyoruz. Bayraklı’da 50 yıllık geçmişim var benim. Siyasi geçmişim ve tecrübem de var. Bayraklı’da gecekonduda büyüdüm ben. Bayraklı'nın çocuğuyum ben. Bayraklı’ya hizmet etmek istiyorum. Arkadaşların çoğunu da CHP Bayraklı adayı Serdar Beyi de tanıyorum. Düzgün, temiz bir arkadaşımız. Onunla beraber el ele kol kola Bayraklı’ya hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Bayraklı halkının derdiyle dertlenmeye ve onlara hizmet etmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞENGÜL: OMURGASIZLAR...

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Sarı'nın transferine ilişkin sosyal medyadan zehir zemberek açıklama yaptı.

Şengül, "Siyaseti kendi menfaatleri için araç olarak görenlere AK Parti’de yer yoktur. “Makam varsa ben de varım” diyen omurgasızların, bu kutlu davanın bir parçası olması mümkün değildir. Kendini siyasetin üstünde zannedip, hayal ettikleri koltuğa ulaşamayınca da seçim öncesi manevra yapanların aramızdan ayrılması, içimizdeki bir temizliktir. Bu durum, bize daha da güç verecektir. İnanıyorum ki halkımız da çıkar peşinde olanlara, asla teveccüh göstermeyecektir." ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası