Ege Postası
Geri

Birlikte yaşadığı iş adamına akılalmaz tuzak! Anne-kız cezaevine girdi

Birlikte yaşadığı iş adamını, yeşil reçeteye tabi ilaçlarla uyuşturduktan sonra dolandırmaya çalıştığı iddia edilen kadın ile annesi ve iki doktor gözaltına alındı. Zanlılardan kadın ile annesi tutuklanırken, doktorlar serbest bırakıldı. Birlikte yaşadığı iş adamına akılalmaz tuzak!
Birlikte yaşadığı iş adamına akılalmaz tuzak! Anne-kız cezaevine girdi
Haberler / 3. Sayfa
11 Eylül 2019 Çarşamba 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de resmi nikah olmadan birlikte yaşadığı iş adamını, yeşil reçeteye tabi ilaçlarla uyuşturarak dolandırmaya çalıştığı iddia edilen kadın, annesi ve iki doktor gözaltına alındı. Zanlılardan kadın ile annesi tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, iş adamı A.D. (67), polise başvurarak, dini nikahla birlikte yaşadığı A.C.A. (39) ve annesi T.A'nın (59) kendisine ilaç vererek, mallarına el koymaya çalıştığını ileri sürdü. 

Başlatılan soruşturmada A.C.A. ile iş adamından genel vekaletname aldığı öne sürülen A.C.A'nın annesi T.A. yakalandı. 

Olayla ilgili A.C.A. ile anlaşarak iş adamına yeşil reçete ile dört ilaç yazdığı öne sürülen özel bir hastanede çalışan nörolog V.G. ile vekaletname çıkartılabilmesi için "akli dengesi yerindedir" raporu veren bir doktor da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.C.A. ve annesi T.A. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, doktor zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası