Ege Postası
Geri

Bornova’da 7/24 temizlik ve ilaçlama

Temizlik ve ilaçlama çalışmalarını Koronavirüse karşı rutin hizmetlerine ek olarak özel ekip ve ekipmanlarla sürdüren Bornova Belediyesi, tüm ilçeyi dezenfekte ediyor.
Bornova’da 7/24 temizlik ve ilaçlama
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mart 2020 Perşembe 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7-24 esasıyla çalışan Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, zorunlu hizmetin sürdüğü hastane, sağlık ocağı, karakollar olmak üzere kamu kurumlarının binalarını temizliyor. Vatandaşlardan zorunlu olmadığı halde evlerinden çıkmamaları istense de en küçük risklerin bile önüne geçmek adına, yolları yıkıyor, pazaryerlerini, park ve bahçeleri ilaçlıyor, muhtarlık ofislerini elle temas edilen ya da oturulan alanları dezenfekte ediyor. 

Tüm imkanlarını koronavirüs tehtidine karşı seferber ettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Çalışmalarımız bu tehdit ortadan kaybolana dek aralıksız devam edecek. Bu süreçte vatandaşlarımızdan ricam; çöplerini mutlaka kapalı poşetlerle atmaları ve ev tadilatı ve budama gibi işlerine bir süreliğine ara vermeleri. Bunu yaparsak daha az atık üretmiş oluruz. Böylece sınırlı sayıdaki ilgili personelimizi yine sizlerin sağlığı için yapılacak çalışmalarda daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabiliriz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası