Ege Postası
Geri

Bornova’dan ilçe belediyelerine araç desteği

Bornova Belediyesi’nin yardım eli Bornova ve İzmir sınırlarının dışına uzandı, dört ilçe belediyesine birer adet araç hibe edildi. Kiralama yönteminden satın alma modeline geçerek hizmet filosuna öz malı olarak 2019 model 105 araç ve iş makinesi kazandıran Bornova Belediyesi, ihtiyaç dışı araçları ihtiyaç sahibi belediyelere gönderdi.
Bornova’dan ilçe belediyelerine araç desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2020 Pazartesi 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Satın alma modeli ile hem araç filolarını yenilediklerini hem de 10 yıl için 300 milyon liralık tasarruf sağladıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kiralama bedeli ile karşılaştırıldığında aldığımız araçların maliyeti bir yıl içinde karşılanmış olacak. Yeni araçlarımız ile Bornovalılara daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet verirken kullanılır durumdaki eski araçlarımızı ihtiyacı olan belediyelere hibe etmek istedik. Dayanışmamızı Bornova ve İzmir sınırlarının ötesine taşıdık” diye konuştu.

Alınan karar gereği; Tunceli’nin Ovacık ve Aydın’ın İncirliova Belediyelerine birer adet hidrolik kamyon, Manisa’nin Saruhanlı Belediyesi’ne bir adet çöp kamyonu, Aydın’ın Germencik Belediyesi’ne de bir adet kamyonet hibe edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası