Ege Postası
Geri

Bornova’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyetin 93’inci kuruluş yıl dönümü Bornova Belediyesi’nce hazırlanan program kapsamında coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlanacak.
Bornova’da 29 Ekim coşkuyla kutlanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ekim 2016 Perşembe 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

28 Ekim ve 29 Ekim günleri olmak üzere 2 gün sürecek olan kutlamalar çerçevesinde resmi törenin yanında fener alayı ve ünlü sanatçı Buray’ın sahne alacağı konser de yer alıyor. Ayrıca 2 günlük etkinlikler boyunca vatandaşlara 5 bin adet Türk bayrağı dağıtılacak. Tüm Bornovalıları kutlamalara davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Birlik ve beraberliğimizi göstermenin günü olan 29 Ekim’de hep beraber tek yürek olmak için tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. 

Bornova Belediyesi Cumhuriyet’in 93. yılı kapsamında hazırladığı programla tüm vatandaşları birlik olmaya çağırıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan kutlamalar, 28 Ekim saat 12:30’da Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeline çelenk koyma töreni ile başlayacak. 

Saat 20:00’de Bornova Viyadük altında başlayacak olan fener alayı kortej yürüyüşüşü Cumhuriyet Meydanında son bulacak. 28 Ekim saat 21:00’de gençlerin sevgilisi olan ünlü sanatçı Buray Cumhuriyet Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak. Kutlamalar, 29 Ekim günü saat 10:30’da Bornova Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan resmi tören ve 12:00’da ki Cumhuriyet Şeref Yürüyüşü ile son bulacak. İki gün sürecek olan etkinlikler öncesinde Bornova Belediyesi 5 bin adet Türk Bayrağı’nı da vatandaşlara dağıtıyor. 

Cumhuriyet’in ilanının 93’üncü yılının Bornova’da coşkuyla kutlanacağını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bunun için herkesi bayrak asmaya ve kortej yürüyüşüne katılarak birlik ve beraberliğimizi göstermeye davet ediyoruz. Ayrıca ünlü sanatçı Buray konseri de bayram kutlamalarımıza renk katacak” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası