Ege Postası
Geri

Bu gece Seyrantepe kırmızıya bürünecek

Türkiye-İzlanda maçında bu akşam Türk Telekom Stadı kımızıya bürünecek.A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç öncesi TFF 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.
Bu gece Seyrantepe kırmızıya bürünecek
Haberler / Spor
14 Kasım 2019 Perşembe 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Mlli Takım'ın İzlanda le oynayacağı tarihi maça saatler kala Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) önemli bir hamle geldi.

Bugüne kadar oynanan mllli maçlarda tüm stada bayrak dağıtan TFF yönetimi, bu kez Türk Telekom Stadı'ndaki tüm koltuklara kırmızı tişörtler koyacak.Böylece akşamki maçta Milliler'in arkasında kıpkırmızı tribünler olacak...


TÜRKİYE KAZANIRSA İŞ BİTER

H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan A Milli Takım, averajla lider durumda bulunuyor. Milliler, İzlanda'dan puan veya puanlar aldığı takdirde Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecek.


NİHAT ÖZDEMİR: LİDER GİTMEK İSTİYORUZ

TFF Başkanı Nihat Özdemir de yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Hedefimiz, önce İzlanda'yı yenip başarılı geçen eleme sürecini finallerle taçlandırmak, ardından da Andorra deplasmanında kazanıp ilk kez grup lideri olarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak. EURO 2020 Finalleri'ne giderek; ülkemize moral vermek ve milletimizin yüzünü güldürmek..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası