Ege Postası
Geri

Bucalı miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi

Buca Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ilçedeki anaokullarında eğitim gören miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi verdi. Bucalı miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi
Bucalı miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2019 Cumartesi 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülkemizde her yıl 20-26 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Buca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Buca’daki Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait tüm anaokullarında diş eğitimi gerçekleştirdi. 



HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER 
Hekimler tarafından verilen eğitimlerde, miniklere diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak ve ağız diş sağlığının önemini kavratmak amacıyla koruyucu ağız ve diş sağlığı eğitimi, ilkokul 2. sınıfa giden öğrencilere de diş sağlığının korunması ve kalıcı dişlerin yapısının kuvvetli olabilmesi için flor uygulaması yapıldı. 
Miniklere, ağız ve diş sağlığı eğitimini eğlenceli kılmak için karşılıklı diyaloglar ve uygulamalar ile anlatım yapan hekimler, çocukları hem eğlendirip hem de bilinçlendirilirken çocuklara diş fırçası ve macun hediye edildi.  Eğitimler yıl boyu devam edecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası