Ege Postası
Geri

Buca’nın demir yumrukları olimpiyatlara hazırlanıyor

Girdikleri tüm müsabakalarda madalyaları silip süpüren Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı, 2-14 Şubat tarihlerinde Antalya’da yapılacak Taekwondo Festivali için gün sayıyor.
Buca’nın demir yumrukları olimpiyatlara hazırlanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ocak 2017 Pazar 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı, 2016 yılında elde ettiği üstün başarıları 2017 yıllında yeni madalyalarla süslemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2016 yılında topladığı derecelerle sıralamada 127 kulüp arasında 38. sıraya yükselen Buca Belediyesi Taekwondo takımının şimdiki hedefi, 2-14 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Taekwondo Festivali.

Taekwondo Festivali kapsamında düzenlenecek Uluslararası Antrenör Semineri, Avrupa Minikler Şampiyonası, Avrupa Kulüpler Şampiyonası ve Turkish Open-G2 müsabakalarına katılacak olan toplam 24 lisanslı sporcu Buca’ya madalyalarla dönmeye kararlı.

Özellikle Avrupa ülkelerinin milli sporcuları olmak üzere Asya ve Afrika ülkelerinden 100’ün üzerinde ülkenin katılacağı Taekwondo Festivalinde düzenlenecek şampiyonalar Bucalı taekwondocular için büyük önem taşıyor.

Sporcular, müsabakalardan toplayacakları puanlarla dünya sıralamasına girerek Olimpiyatlara katılım avantajı yakalamaya çalışacak. 2020 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde yapılacak olan Olimpiyatlara katılım için ter dökecek olan Buca Belediyesi Taekwondo takımı sadece Buca’nın değil, tüm Türkiye’nin göğsünü kabartmak için mindere çıkacak.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası