Ege Postası
Geri

Bucaspor Emre'yle masaya oturdu

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 3-2 yenerek kümede kalmayı garantileyen Bucaspor, yeni sezonun çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.
Bucaspor Emre'yle masaya oturdu
Haberler / Spor
25 Nisan 2017 Salı 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ahmet Doğan başkanlığındaki yönetim, ilk olarak sözleşmesi mayıs ayında sona erecek futbolculardan Emre Toraman'la masaya oturdu. Bu sezon sergilediği başarılı performansın yanı sıra bazı deplasman masraflarını karşılayıp zor dönemlerde kulübe ekonomik olarak da destek veren Emre'ye 1 yıllık sözleşme teklif edildiği, prensip anlaşmasına varılan 38 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde imza atabileceği bildirildi.

Kadroyu korumak isteyen yönetimin cumartesi günü deplasmanda oynanacak Anadolu Üsküdar maçının ardından sözleşmesi biten diğer oyuncularla masaya oturacağı, ayrıca teknik direktör Fatih Uygun'la da bir görüşme yapacağı belirtildi. Mevcut futbolcuların tüm alacaklarını yatıran ve güven tazeleyen Başkan Ahmet Doğan, "Çok titiz bir çalışma yapacağız. Bu sezon bizim için milat oldu. Herkesle fikir alış verişi yaptıktan sonra kadro çalışmalarımızı hızlandıracağız. Buca Futbol Akademesi ile de sürekli irtibat halinde olacağız. Yıllardır özlenen Bucaspor yeni sezonda sahalarda olacak" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası