Ege Postası
Geri

Büyükkarcı: Planlarımız uzun dönemli

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son olarak deplasmanda Afyon Belediyespor'a 89-86 yenilerek Play-Off şansını zora sokan Pınar Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı, önemli açıklamalarda bulundu.
Büyükkarcı: Planlarımız uzun dönemli
Haberler / Spor
12 Nisan 2019 Cuma 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyon Belediyespor yenilgisinin kendilerini fazlasıyla üzdüğünü belirten Büyükkarcı, "Bu mağlubiyet hiç hesapta yoktu ve bizleri tabi ki üzdü, kahretti ve Play-Off'a kalmamızı riske soktu. Ancak bu pes ettiğimiz anlamına gelmiyor. Son topa, son maça ve sezonun son düdüğüne kadar mücadelemiz sürecek. Play-Off'a kalabilmek için elimizden gelini yapacağız dedi.

Ancak asıl amaçlarının günlük başarılar peşinde koşmak olmadığını, daha çok uzun dönemli ve kalıcı başarılar yakalamak için çalıştıklarını belirten Büyükkarcı, "Bu sezon yüksek bütçeli bir takım yaratmak yerine, mali durumu düzeltme yönünde adımlar attık. Mali kriterlere önem verdik. Bugünü değil, yarını kurtarma peşinde koştuk. 13 milyon liralık basketbolun genel borcunu 2 milyona indirdik, kulübün ciddi borç yükünü hafiflettik. Bu Play-Off'a kalmaktan çok daha önemli, kulübün geleceği için çok daha değerli. Kısa vadede başarılar yakalayacağımıza uzun soluklu, kalıcı başarılar yakalamayı yeğledik" diye konuştu.

POTADA SON KOZLAR

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 3 mağlubiyetle Play-Off şansını zora sokan Pınar Karşıyaka, yarın Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşısında yeniden çıkış yakalamaya çalışacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki maçın hava atışı saat 15.15'te yapılacak. Ligde 24 haftada 10 galibiyet elde eden Karşıyaka, bitime 4 maç kala 9'uncu sırada yer alıyor. Yeşil-kırmızılı ekibin Play-Off hattındaki Bahçeşehir Koleji'yle arasında 1 galibiyet fark var. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası