Ege Postası
Geri

Büyükkarcı: Takımda koronavirüse rastlanmadı

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, koronavirüs pandemisinin yayılmasını önlemekle ilgili kulüp olarak tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Büyükkarcı, "Alınan önlemler ve bireysel bilinçli yaklaşım sayesinde sorumluluğumuz altında bulunan bini aşkın altyapı ve spor okulu öğrencimiz başta olmak üzere hiçbir antrenörümüzde, sporcumuzda veya çalışanımızda bugüne kadar koronavirüs şüphesine rastlanmadığını belirtmek isteriz." dedi.
Büyükkarcı: Takımda koronavirüse rastlanmadı
Haberler / Spor
25 Mart 2020 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil kırmızılı kulübün sosyal medya hesabında bir açıklama yayımlayan Turgay Büyükkarcı, kulüp bünyesinde şimdiye kadar koronavirüs şüphesine rastlanmadığını belirtti. Salgın nedeniyle ilk günden itibaren tedbir aldıklarını dile getiren başkan Büyükkarcı, "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak ilk günden bu yana, henüz ülkemizde tedbirler alınmaya başlamadan harekete geçen kulübümüz, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere yetkililerin göstermiş olduğu direktiflere uyarak salgının yayılımını önlemek için elinden gelen tüm önlemleri almış ve almaya devam etmektedir" dedi.

Büyükkarcı şöyle devam etti: "Tüm tesislerin dezenfekte edilmesine ve çalışmaların özenle gerçekleştirilmesine rağmen salgının tehlikesi nedeniyle altyapı çalışmalarına ve spor okullarına ara verilmesiyle başlayan süreçte liglerin tatil edilmesiyle birlikte tüm kulüp faaliyetlerimiz de duraklatılmıştır. Bu doğrultuda tüm şubelerimizde yer alan idari personele de izin verilmiş olup, yalnızca evden çalışma imkanı olan birimlerimiz ile gerekli faaliyetleri sürdürmekteyiz. Alınan önlemler ve bireysel bilinçli yaklaşım sayesinde sorumluluğumuz altında bulunan bini aşkın altyapı ve spor okulu öğrencimiz başta olmak üzere hiçbir antrenörümüzde, sporcumuzda veya çalışanımızda bugüne kadar koronavirüs şüphesine rastlanmadığını belirtmek isteriz. Salgının en kısa sürede sona ermesini ve tüm insanların keyifle günlük hayatlarına dönmesini umarken, hastalanmış olanlara acil şifalar diliyoruz. Evinizde kalın, sağlıkla kalın." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası