Ege Postası
Geri

Büyükşehir'de o ihaleler iptal edildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi 26 Mart-2 Nisan tarihleri arasında yapacağı konut ihalelerini koronavirüs salgını nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Yapılan duyuruda, “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan kamu konutlarının satış ihaleleri ileriki bir tarihe ertelenmiştir” ifadeleri yer aldı.
Büyükşehir'de o ihaleler iptal edildi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mart 2020 Pazartesi 18:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs (Kovid-19) salgınından mümkün mertebe korunmak için devlet kurumları ve yetkililer, salgın karşısında aldıkları tedbirleri ve önlemleri yoğunlaştırırken 65 yaş üzerindeki vatandaşlarla kronik hastalığı olanlara sokağa çıkmaya yasağı getirildi.

Vaka sayısının gün geçtikçe arttığı koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi, belediye mülkiyetinde bulunan ve kamu konutu olarak kullanılan taşınmazların satışa çıkarıldığı ihaleleri iptal ettiğini duyurdu. Belediye tarafından kamuoyuyla paylaşılan bildiride: “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan ve kamu konutu olarak kullanılan taşınmazların satış ihalelerine katılacak vatandaşların sağlıkları düşünülerek bu salgından korumak amacıyla, 7061 sayılı yasanın 58. maddesi gereği, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri doğrultusunda 26/03/2020 ve 02/04/2020 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Belediyemiz mülkiyetinde bulunan kamu konutlarının satış ihaleleri ileriki bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası