Ege Postası
Geri

Büyükşehir'de o isimler gitti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koltuğa oturduktan bir buçuk ay sonra kadrolarda revizyon için düğmeye bastı. İlk olarak, belediyede yıllardır kritik pozisyonlarda görev yapan dört isimle yollar ayrıldı.Öte yandan dört isim ayrılırken, Soyer, ilçe belediyelerinden ilk transferini de gerçekleştirdi. Soyer revizyon için düğmeye bastı
Büyükşehir'de o isimler gitti
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Mayıs 2019 Salı 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Göreve geldikten sonra, sadece özel kalem, protokol, basın ve halkla ilişkiler birimlerinde değişiklikle yetinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, büyük değişim için harekete geçti.

Aziz Kocaoğlu döneminde uzun yıllar Genel Sekreterlik yapan Pervin Şenel Genç’in emekli olduktan sonra devam ettiği şirketlerdeki yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği görevlerine son verildi.

İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ile de yollar ayrıldı. Daha önce uzun yıllar İZBETON’da genel müdür yardımcılığı yapan Kırmızı’nın yerine, son seçimde Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Heval Savaş Kaya’nın getirilmesi bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde farklı birimlerde çalıştıktan sonra emekli olan ve şirketler koordinatörü olarak görev yapan Hilmi Özen’in de istifası alındı.

Ünibel A.Ş.’nin Genel Müdürü olan Ardahan Totuk ile de yollar ayrıldı.

İLK TRANSFER

Öte yandan dört isim ayrılırken, Soyer, ilçe belediyelerinden ilk transferini de gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı yapan, şehir planlaması konusunda uzman olan, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak Büyükşehir’e transfer oldu. Atak’ın genel sekreter yardımcısı olacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası