Ege Postası
Geri

Büyükşehir'den evde kalanlara psikolojik destek!

Tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs ile mücadele sürerken, insanlık zor günler yaşıyor. Salgın dolayı evlerinden de çıkmayan vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi psikolog destek hattını hizmete aldı. Konu hakkında İzmirlilere bilgi veren Başkan Soyer, ‘Biz varız, yanınızdayız’ diyerek, telefon numarasını paylaştı.
Büyükşehir'den evde kalanlara psikolojik destek!
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı tehdit eden ve 800 bin yaklaşan vaka sayısı ve 40 bin civarı can kayıplarına yol açan koronavirüs salgınıyla mücadele sürüyor.

Virüsün daha fazla yayılmaması amacıyla devlet kurumları, yetkililer ve belediyeler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlara 'evde kal' çağrıları yapılıyor. Öte yandan uzun süredir evlerinde kalan insanların akıllarında virüsün ne zaman tamamen biteceği ve eski hayatlarına ne zaman döneceği soruları var. Bu karamsar tablo vatandaşların psikolojilerini olumsuz etkilerken İzmir Büyükşehir Belediyesi, psikolog hizmeti verileceğini açıkladıç

Büyükşehir Belediyesi 12 psikoloğun gerektiği zamanlarda İzmirlilere destek olmak için hattın diğer ucunda olacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından "Bu zor günlerde kendimiz ve sevdiklerimiz için endişeleniyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan 12 psikolog arkadaşımız, sizlere destek olmak üzere hatta olacak. #BizVarız, yanınızdayız. Psikolojik Destek Hattı: 0 232 293 95 95" bilgilendirmesini yaptı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası