Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 'Abi formülüne gerek yok'

TV 35 ekranlarında yayınlanan Refik Pak’ın sunduğu Odak programına konuk olan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, partisinde yaklaşan mahalle delege öncesinde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Partide emeği olan ve parti vicdanına sahip üyelerin delege olmasının önemine dikkat çeken İlçe Başkanı Cemalettin Alper,  seçimlerine müdahil olmak isteyen bazı bürokrat ve delege ağaları olduğunu belirtti. Alper Delege seçimlerinde seçim çalışmaları yapan CHP İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nu kast ederek “MYK, milletvekillerimiz, il başkanımız vardır. Bütün bu seçilmişler var iken yeniden bir abi aramanın bir formülü yok” dedi CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper;
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 'Abi formülüne gerek yok'
Haberler / Yerel Politika
13 Kasım 2019 Çarşamba 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Partisinin 3 dönemdir ilçe başkanlığını yapan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Bayraklı’yı Bayraklılılar yönetecek. Bayraklı’nın seçilmiş başkanı var, ilçe başkanı ve yönetimi var, meclis üyeleri var. Bizler ilçemizi yönetme konusunda tecrübeliyiz. Kimsenin Bayraklı dışında, Bayraklı’ya müdahil olmasına izin vermeyeceğiz. Buradan söz veriyorum. Konumu ve kimliği ne olursa olsun. Asla. Hele hele bürokratların. Asla. O yüzden burada tüm üyelere söz veriyorum, siz parti vicdanını öne çıkarın, delege ağalarına müsaade etmeyin. Ben de sonuna kadar o sade üyenin yanında olacağıma söz veriyorum. Temennim 24 mahallede tek liste çıkması” dedi.

BAŞKANLARIN ETRAFINDAKİ BAZI BÜROKRATLAR…

“Hiç kimseye bir delege önermeyeceğim, buradan söz veriyorum, kendi mahallem olmak üzere. Partide emeği olan kim varsa, lütfen kendi aramızda anlaşalım, herkesi yazalım, herkes mutlu olsun. Bayraklı’da emek, sevgi, cesaret kazansın, iktidara gidiyoruz” diyen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye başkanlarının mahalle delege seçimlerine çekmek isteyen bürokratların olduğunu tekrar vurgulayarak, “Bu mahalle delege seçimlerine başkanlarımızı çekmek pek doğru değil. Başkanların etrafındaki arkadaşlardan kendilerine görev çıkaran arkadaşlarımız, başkanlarımızı pasifize edip bu işlere enjekte olmaya çalışıyorlar. Siyaset yapmak isteyen varsa istifa edecek görevinden. Siyaset yapmak isteyen varsa Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütümüz yapar, İzmir’de il başkanı ve il örgütü yapar, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve tüm parti üyelerimiz yapar. Seçilen bürokratlar işini yapacak. Kente hizmet götürecek, başkanlarımızın başarılı olması için elinden geleni yapacak. Aksini yapan varsa da bu örgüt gereğini yapar” açıklamasını yaptı.

ÖZKAN BİR ÜYEYİ BİLE ARAMAMIŞTIR

Rıfat Nalbantoğlu ve Tuncay Özkan’ın listelerin düzenlenmesine müdahil olduğu şeklindeki söylentiler hakkındaki düşüncesi sorulan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Özkan’ın Bayraklı’daki 12 bin üyeden bir kişiyi bile aramadığını belirtti. Alper, “Sayın Tuncay Özkan İzmir milletvekilimiz. Aynı zamanda sayın genel başkan yardımcımız. Benimle arasının iyi olması benim için bir onur ve gururdur. Sayın Özkan bugüne kadar Bayraklı’da 12 bin üyeden birini aramışsa ben bugün istifa edeceğim. Hiçbir gün müdahil olmamıştır. Şu şöyle olsun ya da bu böyle olsun dememiştir. Benim Sayın Tuncay Özkan ile bir arada olmamın tek nedeni, ikimizin de kırmızı çizgisinin genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu oluşudur” dedi.

ABİ FORMÜLÜNE GEREK YOK

Delege seçimlerinde seçim çalışmaları yapan CHP İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nu kast ederek “MYK, milletvekillerimiz, il başkanımız vardır. Bütün bu seçilmişler var iken yeniden bir abi aramanın bir formülü yok” dedi Alper sözlerine söyle devam etti; “İlçe Başkanı Alper, Nalbantoğlu’nun başarılı ve deneyimli bir siyasetçi olduğunu, kendisinin delege seçimleriyle ilgili  bir demecini görmediğini kaydederek, partide abi formülüne ihtiyaç duyulmadığını söyledi. Alper, bu düşüncesini, “Kimsenin Sayın Rıfat Nalbantoğlu ile ilgili bir sorunu yok. Geçmişte partide görev yapmış bir abimiz. Biz bir gün bir abi başımıza ararsak, ihtiyaç duyarsak, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu partinin lideridir. MYK, milletvekillerimiz, il başkanımız vardır. Bütün bu seçilmişler var iken yeniden bir abi aramanın bir formülü yok ” sözleriyle dile getirdi.  

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Bayraklı 12 bin üyesi olan bir ilçe. Programlarımızı ilçe örgütümüzle yaptık. 23 ve 24 Kasım’da cumartesi ve Pazar olmak üzere saat 9.00 ve 17.00 arası tüm mahallelerde sandık kuracağız. Bayraklı’da emek ve sevgi ağırlıklı listeler çıkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Belki de İzmir’de ve Türkiye’de bir ilki yapıyoruz. İlçe örgütü olarak hiç kimsenin kimseye önyargıyla bakmıyoruz. Bayraklı’daki tüm üyelerimize aynı mesafedeyiz. Tüm üyelerimizle iç içeyiz. Emek veren kim varsa mahallesinde delege olsun. Parti vicdanı seçilsin. Partinin sorumluluğunu üstlenebilecek arkadaşlarımız seçilsin. Çünkü mahalle delege seçimleri delege ağalarına veya birilerinin güdümüne bırakırsanız sağlıklı bir yapı ortaya çıkmaz. Bilinçli ve parti ideolojisini bilincinde olan ilçe başkanı, belediye başkanı, genel başkan ve milletvekillerinin bilincinde olanların olmasını istiyoruz.

Her gelen değirmen taşı gibi aynı insanlar seçilmesin. Parti vicdanını mahallelerde seçtirebilirsek, o yüzden tüm Bayraklı’da kucak açtık. Birlikte seçeceğiz, birlikte oturacak, karar verecek ve birlikte yol alacağız. O yüzden parti vicdanını seçtirebilirsek, kongrede de yönetim kadrolarında da arkadaşlarımız görev alacak. Daha çok zamanı olan, daha çok zaman ayırabilecek bizim de kendimizi eksik gördüğümüz noktalarda, o eksiğimizi, danışarak hep beraber nasıl gideririz diye çalışma yapmamız lazım. O yüzden Bayraklı’da emek ve sevgi kazanacak. Tartışmasız ve tartışmaları yaratabileceklerin de önüne geçerek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır ve parti disiplini içinde seçimlerimizi iki gün içinde tamamlayıp kamuoyuyla paylaşacağız.

Çeşitli renklerde listeler dolaşıyor. Siz bu listelerin hangisine tarafsınız'

Bayraklı’da on yıldır, şu liste olsun bu liste olsun, bu renk olsun diye işimiz olmadı. Bizim renklerle işimiz yok. Birileri bir renk ortaya atıyor. Rengin arkasında kimin olduğu belli değil. Kimse örgütün ve üyenin geleceğiyle ilgili olarak rengine kadar müdahale etme hakkını kendinde görmemeli. Cumhuriyet Halk Partisi’ni 3 dönemdir orada iktidara taşıyoruz. Birden bire hiç ortada olmayan arkadaşların çıkıp, yok şu renk yok bu renk, demesine biz zaten izin vermeyeceğiz. Aslolan CHP’dir burada. Rengimiz kardeşim kırmızı. Üstü beyaz. Hiçbir sıkıntımız yok. Bütün mahallelerde kazanan arkadaşlarımız bizim partilimiz. Efendim sen şu rengi çıkardın, sen bu rengi çıkardın, öyle bir şey yok. Biz herkesi biraraya getireceğiz. Birlikle beraberlikle ve emek ağırlıklı, sevgi dilini kullanan ve parti sorumluluğuna sahip herkesle beraber yürüyeceğiz.

Belediye başkanı Serdar Sandal, seçim sürecinde ve seçmen üzerinde ne kadar etkin'

Belediye Başkanımız sayın Serdar Sandal, tamamıyla örgüt ile birlikte hareket ediyor. Kendisiyle her konuda hemfikiriz. İkimizin de amacı Bayraklı’da bir barış havası yaratmak. Hiçkimse geçmişe takılıp gelecekte hataya meyil vermemeli. Benim de hatalarım, eksiklerim var. İlçe başkanı olarak eleştiriye açığım. Amacımız, yerel ve genel seçimde hep beraber CHP iktidarı için çalışmadık m? Çayımızı yemeğimizi paylaşmadık m? Hep beraber Bayraklı’da CHP’yi iktidara taşımadık m? Ayrımız gayrımız yoktu o zaman. Neden parti içi kongre sürecinde bu tür savaşlar, tartışmalar gündeme getiriliyo? O yüzden buradayız. İlçe örgütünün görevi tartışmaların ve kavgaların önüne geçerek, sağduyulu olarak davranmak ve yön vermek. Bizim görevimiz bu. O yüzden partide emeği olan kim varsa, hangi mahallede olursa olsun bizim başımızın üstünde yeri var. Bir tek şartım var benim, her dönem CHP’nin üyesi olup başka partinin bayrağını sallayan arkadaşların dinlenmesi lazım. Bu partinin emekçileri var. O arkadaşlarımızın parti kadrolarına seçilebilmesi ve mahallelerinde delege olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ne ben ne belediye başkanımızın ayrı gayrısı yok. 24 meclis üyemizle uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde kongrelerimizi tamamlayacağız.

Başkanımız seçileli yeni. Geldiği günden beri, kolay değil, birçok zoru başardı. Kadrosunu da dönüştürerek çalışabilecek arkadaşları seçmeye çalışıyor. Ben başarılı buluyorum. Bu başarı noktasındaki hizmetlerini savunuruz. Partili başkanlarımızı savunmak birinci görevimiz. Başkanlarımızı tartışmaların içine çekersek partiyi büyütemeyiz. Sorumluluk sahibi tüm arkadaşları göreve çağırıyorum. Hiçbir belediye başkanı örgütlere müdahil değildir. Etmemeli de. Büyükşehir başkanımızı da İzmir seçti. Güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Sonuna kadar arkasındayız, destekliyoruz.

Bayraklı başkanımız Sayın Serdar Sandal CHP’nin başkanı. Hep beraber seçtik. Yaptığı hizmetler iyi, daha da iyi olacak. Şans ve zaman tanımak lazım başkanımıza. Biz örgüt ve halk olarak başkanın çalışmalarına destek vereceğiz. Büyükşehir başkanımız da başkanımızın yanında. O yüzden bu mahalle delege seçimlerine başkanlarımızı çekmek pek doğru değil. Başkanların etrafındaki arkadaşlardan kendilerine görev çıkaran arkadaşlarımız, başkanlarımızı pasifize edip bu işlere enjekte olmaya çalışıyorlar. Siyaset yapmak isteyen varsa istifa edecek görevinden. Siyaset yapmak isteyen varsa Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütümüz yapar, İzmir’de il başkanı ve il örgütü yapar, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve tüm parti üyelerimiz yapar. Seçilen bürokratlar işini yapacak. Kente hizmet götürecek, başkanlarımızın başarılı olması için elinden geleni yapacak. Aksini yapan varsa da bu örgüt gereğini yapar.

Buradan şunu mu anlamalıyız. Bazı bürokratlar seçim sürecinde etkin olmaya çalışıyorlar. Bunların vazgeçmesi lazım'

Kimse etkin olamaz. Bugüne kadar Bayraklı)da öyle bir şey söz konusu değil, olamaz da zaten. Olduğu anda da çıkar gereğini yaparım.

Bir tarafta Tuncay Özkan, diğer tarafta Rıfat Nalbantoğlu ismi var. Bu isimler etkili isimler. Rıfat Nallbantoğlu zamanında başarılı bir ivme kazanmış bir isim.

Şimdi Sayın Rıfat Nalbantoğlu CHP il başkanlığı da yapmış, İzmir’de gerçekten CHP’ye ivme kazandırmış. Birçok belediye onun döneminde kazanılmış. Başarılı bir siyasetçi. Ancak şu an için Sayın Nalbantoğlu bir sahada, herhangi bir ilçe başkanımızla bir görüşme talebi de yok, biz görüşmedik de. Gazeteler yazar çıkar. Bir demecini de görmedim. Çıkar ben partime şu katkıyı yapmak istiyorum, ya da şöyle bir oluşum yaptım derse elbette CHP ilçe örgütleri ve seçilmiş delegelerimizle bunu tartışır, doğru neyse doğruyu buluruz. Kimsenin sayın Rıfat Nalbantoğlu ile ilgili bir sorunu yok. Geçmişte partide görev yapmış bir abimiz. Biz bir gün bir abi başımıza ararsak, ihtiyaç duyarsak, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu partinin lideridir. MYK, milletvekillerimiz, il başkanımız vardır. Bütün bu seçilmişler var iken yeniden bir abi aramanın bir formülü yok bana. Ama bu,  Sayın Rıfat Nalbantoğlu, siyaset yapmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Sayın Nalbantoğlu milletvekili de olabilir büyükşehir belediye başkanı da olabilir ilçe belediye başkanı da olabilir. Bunlar en doğal haklarıdır. Ancak bugüne kadar bir demeç vermediği için ben kendisi hakkında bu konuda bir şey deme hakkım yok. Ben kendisine başarılar diliyorum. Partide her zaman emeği olmuş bütün eski il başkanlarımızın hepsine de sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Hepsi partinin iktidara gelmesi için çaba içinde olan arkadaşlarımız.

Sayın Tuncay Özkan İzmir milletvekilimiz. Aynı zamanda sayın genel başkan yardımcımız. Benimle arasının iyi olması benim için bir onur ve gururdur. Sayın Özkan bugüne kadar Bayraklı’da 12 bin üyeden birini aramışsa ben bugün istifa edeceğim. Hiçbir gün müdahil olmamıştır. Şu şöyle olsun ya da bu böyle olsun dememiştir. Benim Sayın Tuncay Özkan ile bir arada olmamın tek nedeni, ikimizin de kırmızı çizgisinin genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu oluşudur. Bu eleştirileri yapan bazı arkadaşlarımız hem hadlerini hem ölçülerini bilecekler. Bu ilişkinin arkasındaki tek şey genel başkanımızdır. Ben genel başkanı temsil ediyorum., Bayraklı ilçe başkanıyım. Seversiniz sevmezsiniz, bu örgütte 3 dönemdir parti iktidarı için elimden geleni yapmaya çalıştım. O yüzden kişilerle isimleri özdeşleştirmemek lazım.

Partinizde seçim süreci bazı ilçelerde sancılı başladı. Karşıyaka gibi. Partiniz olayları nasıl karşılıyor'

Şimdi tabi Karşıyaka ilçe başkanımız da elinden geldiğince ilçeyi toparlıyor. Oradakilerin de ilçe başkanımızın da belediye başkanımızın da sağduyulu olması lazım. Bu parti içi yarışı, tatlı rekabeti kangren haline getirmemek lazım. Hiçbir şeyi hırs yapmamak lazım. Ben 3 dönemdir varım. Bir dönem de olmayıvereyim. Başka bir arkadaşımız olsun. Ben her çıktığımda bunu söylerim, meclis üyeleri, il başkanları, milletvekilleri gibi herkes iki dönemle sınırlı olsun. Yani bu meslek değil. Cemalettin Alper çok mu başarılı, partide emeği var mı, git başka yerde görev yap. Partide görev çok. Partide üye olmak da bir görev. Normal üye de olurum. Siyasetten kimse koparamaz ki beni. Bu tür delege seçimi yarışını, tatlı rekabetini kamuoyunda tartışır hale hiçbirimizin getirmemesi lazım. Hepimizin sorumluluk içinde hareket etmesi gerektiğine inanıyorum.

İnsanları partiden soğutan şeyler oluyor. Ana haber bültenimizde de vardı. İlçe başkanına sitem ediyordu.

Bence bunu ilçe başkanının kendisine sorun. Benim kendisiyle ilgili olumsuz ya da olumlu bir şey söylemem doğru değil. Tüm seçilmişlere bir sorumluluk düşüyor. Kamuoyunun gözü üzerimizde. Üyelerimiz hata yapabilir. Fevri davranabilir bazı arkadaşlarımız. Tartışmaların önüne geçebilecek sorumluğa sahip olmalıyız. Geçmişte ben de bazı hatalar yaptım. O hatalardan ders çıkararak bu seçimi ona göre daha tedbirli yapmalıyız. Kimsenin CHP’yi kamuoyunda tartışmaya hakkı yok. Bunu yapanlar için de disiplin yolu var. Buna müsaade etmeyiz.

En tecrübeli ilçe başkanlarından birisiniz. Bir daha aday olmayacağınızı söylemiştiniz. Şartlar sizi tekrar zorlarsa, kabul edecek misiniz'

Bana göre partide en tecrübeli olan parti üyeleridir. O yüzden ben buradan tüm üyelere sesleniyorum, elinizi vicdanınıza koyun, emeğinizi harcatmayın. Emeğinize önce siz sahip çıkacaksınız. Ben dahi dizayn edecek olsam karşımda olmanızı istiyorum. O yüzden emeğe önce parti üyesi sahip çıkacak. O sandık kurulduğunda birileri sizi bir araya getirirken, kanaat önderleri vardır mahallelerde, bazıları iyidir. Lütfen birilerinin size akıl vermesine ihtiyacınız mı va? Buna ihtiyacınız varsa lütfen istifa edin partiden. Siz bir değersiniz. Sizin oyunuz gümüş benimki altın değil. O yüzden o oyuna o üye sahip çıkacak. Parti vicdanı olan üyelerimize ben inanıyorum ve güveniyorum.

Bayraklı’da ben hiçbir zaman görevden kaçmadım, kaçmam da. Söz de verdim tüm örgüte, 400 delege toplanacağız bir yere. Belediye başkanımı da, meclis üyelerimi de ilçe üyelerimi de çağıracağım. 400 delege içinde demokratik bir ortamda benden daha iyi Bayraklı’yı bir yere taşıyacak biri varsa, onun başımın üstünde yeri var. Ama birileri hırs yapıp da ‘ilçe başkanı olayım da, ne olursa olsun’ diyerek partiyi bu şekilde kimseye emanet ettirmeyiz. Önümüzde bir genel seçim var. Tecrübeli arkadaşlarımız seçilsin. Kim olursa olsun, kriter bu olmamalı. Kahve, bakkal köşelerinde konuşmak gibi işleri bırakın.

Seçtiğimiz yerlerin yüzde 90’ı merkezi yerler. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, dışlamayacağız, herkes delege olsun ama parti vicdanı olanlar delege olsun.

24 mahallemiz var. Manavkuyu mesela İzmir’in en büyük mahallerinden biri. O mahallede 63 delege çıkacak. Birlik ve beraberlik içinde, renklerin rüzgarına kapılmadan CHP’nin birlik ve beraberliğinde buluşacağız. 3 defa sandık kurdum, tecrübeliyim. Bir ilçe yöneticimiz sorumlu olacak. İki liste olursa gözlemci koyacağız. İl yöneticileri de görevlendirilecek. Hiçbir sandıkta sıkıntıya mahal vermeyeceğiz. İki gözlemci dışında delege listelerinde ismi olmayıp, geçmişte partide görev yapmış tecrübeli abla ve abilerimizden de ayrıca gözlemci koyacağız. Kavga ve gürültü olursa o arkadaşlarımızın raporunu ve görüşünü de alacağız. Kimsenin hakkını gasp ettirmeyeceğiz. Keyfe keder iptal olmaz. Ama bir olay olursa, ilçe yöneticilerinin, gözlemcilerin ve tarafsız gözlemcilerimizin raporlarına göre hareket ederiz. Önemli olan vicdanların rahat olması. 12 bin üyemizle sandığa gideceğiz. Bayraklı delege seçimlerini ve kongre seçimlerini bayram havasında geçirecek. Bunu göreceksiniz. Hiç kimse bundan bir şey beklemesin.

Tüm üyelerime buradan seslenmek istiyorum: Bayraklı’yı Bayraklılılar yönetecek. Bayraklı’nın seçilmiş başkanı var, ilçe başkanı ve yönetimi var, meclis üyeleri var. Bizler ilçemizi yönetme konusunda tecrübeliyiz. Kimsenin Bayraklı dışında, Bayraklı’ya müdahil olmasına izin vermeyeceğiz. Buradan söz veriyorum. Konumu ve kimliği ne olursa olsun. Asla. Hele hele bürokratların. Asla. O yüzden burada tüm üyelere söz veriyorum, siz parti vicdanını öne çıkarın, delege ağalarına müsaade etmeyin. Ben de sonuna kadar o sade üyenin yanında olacağıma söz veriyorum. Temennim 24 mahallede tek liste çıkması. Bunun için de inanılmaz bir çaba içindeyiz. Bütün mahallerde komisyonlar oluşturmaya çalışacağız.  Böyle akil ve partide gerçekten emeği olan tecrübeli arkadaşlarımızdan. Dedikodulara kimse inanmasın. Telefonum da kapım da açık. 12 bin üyeye buradan sesleniyorum. Lütfen ilçeye gelin çay içelim. Lütfen sorgulayın. Tartışalım ve doğruyu beraber bulalım. Hiç kimseye bir delege önermeyeceğim, buradan söz veriyorum, kendi mahallem olmak üzere. Partide emeği olan kim varsa, lütfen kendi aramızda anlaşalım, herkesi yazalım, herkes mutlu olsun. Bayraklı’da emek, sevgi, cesaret kazansın, iktidara gidiyoruz.

Delege ağalarına hep müdahil olmaya çalıştım. 3 dönemdir bu işi yapıyorum, daha net görebiliyorum. Şimdi benim 50 tane üyem var, delegem var. Ben buna karşıyım ya. 3 dönemdir Bayraklı’da ilçe başkanlığı yapıyorum. Benim ekibim yok. Hep CHP ekip anlayışını ön plana çıkarmaya çalıştım. Aslında ilçe başkanının grup başkanı olmasına da karşıyım ben. İlçe başkanı niye grup başkanı oluyor k? İlçe başkanı belediye başkanı kavgası hep bunlardan başlamıyor m? Şimdi.. örgüt örgüt diye bağırıyoruz. Örgüt belediyenin, bürokrasinin üzerindedir diyoruz. Ne büyükşehir ne ilçe belediye başkanımız örgüte müdahil değil. Örgüt müdahil. Geçmişte de bu böyleydi. O yüzden bir ilçe başkanı olarak sandıkları kuruyoruz, müdahil değiliz. Buyrun listeleri çıkaralım. Kazanalım. 400 delege toplanalım ilçe başkanını belirleyelim, beraber seçelim. Ben nasıl kendimi sorguluyorsam herkesten de bunu bekliyorum. Siyasi ikbalimi düşünerek çizgi çizmiyorum. Ben hiçbir şey olmayayım da CHP iktidar olsun.

Ön seçim olursa üyelerle yapılacak. Meclis üyeleri, milletvekilleri ve başkanların her zaman ön seçimle seçilmesinden yanayız biz. Tüzük kurultayıyla düzeltmek lazım. Parti etkinliklerinin tümüne katılan, liyakatli arkadaşlarımız önemli. o zaman kimsenin de şikayet hakkı olmaz. Tüzük kurultayında bazı arkadaşlar karşı gelmişti. İşte bunun acısını çekiyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası