Ege Postası
Geri

CHP Buca'da örgüte kadın eli değecek

CHP'nin kongre sürecinde merakla beklenen ilçelerden Buca'da, Büyükşehir adayının sahaya çıkmasının ardından, kadın delegelerin desteğiyle ikinci aday olarak yola çıkan Hacer Taş, “Bu parti içi demokrasi şöleninde ben de varım. Gençlerimizin enerjisini, ak saçlılarımızın tecrübesi ve kadınlarımızın emeğini birleştirip iktidara yürüyeceğiz” dedi. Hacer Taş sahaya indi
CHP Buca'da örgüte kadın eli değecek
Haberler / Yerel Politika
15 Aralık 2019 Pazar 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongre süreçleri devam ederken Buca İlçe başkanlığı seçimleri öncesi partinin ablası, örgüt emekçisi Hacer Taş sahaya indi.

Buca’daki kadın örgütlenmesinin düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen parti emekçileri; bu dönem kadınların kotalara sıkıştırılmamasını, eşit temsil hakkına sahip olmaları gerektiğini vurguladı. 

Kahvaltıya birçok kadın delegenin yanı sıra; CHP İzmir İl Kadın Kolları Yöneticileri, CHP Buca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yöneticileri, CHP Buca Gençlik Kollarının Kadın Yöneticileri, CHP Buca Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisinin emekçi kadın üyeleri katılım gösterdi.


KADINLARIN EMEĞİYLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

Toplantıda konuşan Hacer Taş, "Türk kadınının siyasal ve toplumsal alanda kendisini var etmesi için büyük devrimlere imza atan Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve devrimleri doğrultusunda, kadınlarla beraber mücadele etmeye devam edeceğinin mesajını veren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde partimizi iktidara götürecek bir demokrasi sürecindeyiz. Bu parti içi demokrasi şöleninde ben de varım. Buca'dan başlayarak Atatürk'ün kadınlarının bu ülkeye aydınlık yarınları getireceğini sizlerle birlikte göstereceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası