Ege Postası
Geri

CHP İzmir de evden çıkamayanlar için harekete geçti: Bir telefon kadar yakınız

65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma yasağı getirilmesi üzerine CHP İzmir İl Başkanlığı da hareket geçti. Evden çıkamayanların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için 4 yönetici görevlendirildi. Yöneticiler kendilerine gelen talepleri organize edecek ve ilçe örgütlerine bildirecek. CHP İzmir de evden çıkamayanlar için harekete geçti
CHP İzmir de evden çıkamayanlar için harekete geçti: Bir telefon kadar yakınız
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2020 Pazar 21:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığınca, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bunun üzerine CHP İzmir İl Başkanlığı da evinden dışarı çıkmamaları gereken yaşlıların ve kronik rahatsızlığı olanların zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere teyakkuza geçti.

İl yöneticilerinden 4 kişilik bir ekip oluşturuldu. Ekip kendilerine gelen talepleri not ederek gerekli ilçelere bildirecek.

'BİR TELEFON KADAR YAKINIZ'

Evden çıkamayanlar her türlü ihtiyaçları için Çetin Özdemir 0536 770 46 82, Fulya Alçay 0507 391 08 76, Yasin Ergül 0554 716 95 18 ve Aygül Eryılmaz 0555 208 07 66 numaraları arayabilecekler.

İl Başkanı Deniz Yücel, "65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı bulunan İzmirli hemşehrilerimize bir telefon kadar yakınız... Evde kal" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası