Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den Başkan Soyer’e tebrik ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki ilçe başkanları Tunç Soyer’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret mini bir örgüt zirvesine dönüşürken, görüşmede CHP’nin oylarının artırılması için kenetlenme kararı çıktı. CHP İzmir'den Başkan Soyer’e tebrik ziyareti
CHP İzmir'den Başkan Soyer’e tebrik ziyareti
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2019 Perşembe 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’li 20'ye yakın ilçe başkanını ağırladı. Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılması planlanan ziyaret, Başkan Soyer’in "Daha samimi bir ortam olsun" sözleri üzerine başkanlık makamında gerçekleşti.

Tunç Soyer’in örgüt temsilcilerine 31 Mart için teşekkür ettiği basına kapalı ziyaret yaklaşık iki saat süren mini bir zirveye dönüştü. İlçe başkanları örgütün Büyükşehir’den beklentilerini iletti. Soyer’in her ilçe başkanını tek tek dinlediği beklentileri not aldığı öğrenildi.

‘KENETLENME KARARI ALDIK’

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir'in de katıldığı toplantı sonrası Egepostası’na açıklamada bulunan İl Başkanı Deniz Yücel, “Yerel seçimlerden sonra ilçe başkanlarımızla ilk kez İzmir Büyükşehir Başkanımız Tunç Soyer’i ziyaret ettik. İlçe başkanlarımız hem Tunç Bey’i tebrik edip, 'hayırlı olsun' dediler hem de örgütün beklentilerini paylaştılar. Bundan sonraki süreçte büyükşehir belediyemizin hizmetlerini, yatırımlarını ve projelerini halkımıza daha iyi anlatmak için, örgütümüzle daha fazla bilgi paylaşımı yapılması konusunda beklentilerini dile getirdiler. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki süreçte örgütle birlikte partimizin oylarını daha da yukarı taşımak için birbirimize kenetlenme kararı aldık.  Aslında bu bir hayırlı olsun nezaket ziyaretiydi. Toplantı amacımız yoktu ama güzel ve faydalı bir toplantı oldu” diye konuştu.

TOPLANTIDAN NOTLAR

* Seçim sonrası örgüte gelen iş taleplerinin artışını Başkar Soyer’e ileten Başkanlar, Soyer’den örgüt odaklı istihdamı arttırmak için bir internet sitesi kurulabileceği ve CV’lerin oraya yüklenerek Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyacına göre alım yapılabileceği yanıtını aldığı öğrenildil.
 

* Öte yandan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın ‘Siz Seferihisar’daki 10 yıllık başkanlığınız boyunca örgüte hiç karışmadınız, hiç kavga etmediniz’ demesi üzerine Soyer’in ‘Ben hala aynı noktadayım’ dediği öğrenildi. Soyer’in bu tavrının ilçe başkanları tarafından memnuniyetle karşılandığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası