Ege Postası
Geri

CHP İzmir’den İmamoğlu’nun kampanyasına destek

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Millet İttifakı’nın CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına bağışta bulundu. Bağış sonrası açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Yarın İstanbul'a çıkarma yapıyoruz. İlçelerde programlarımız var” dedi. Başkan Yücel son anket verilerine göre Ekrem İmamoğlu’nun 2 ile 4 puan önde olduğunu da ifade etti. Yücel ve il yöneticilerinden İmamoğlu’na destek
CHP İzmir’den İmamoğlu’nun kampanyasına destek
Haberler / Yerel Politika
11 Haziran 2019 Salı 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, Millet İttifakının CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulundu. Çankaya’da bir araya gelen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, İmamoğlu’na bağış yaptı. Bağış sonrası açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş, seçildikten sonra hakkı gasp edilen Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına katkıda bulunduk. Daha önce ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz bağışta bulunmuştu bugün biz de il başkanlığı olarak katkıda bulunduk. Seçimlerde son iki haftaya girildi. Belediye başkanları ve ilçe başkanları İstanbul’a giderek seçim çalışmasına destek veriyor. İzmir vekillerimizin tamamı İstanbul’da görevlendirildi” dedi. 

CHP İZMİR YARIN İSTANBUL YOLCUSU 

Başkan Yücel, CHP İzmir İl Yönetimi’nin yarın İstanbul’a gideceğini ifade ederken, “Yarın il yönetimi olarak İstanbul’a çıkarma yapıyoruz. Hafta sonuna kadar ilçelerde programlarımız var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın İstanbul’da bir programı var ona katılım sağlayacağız. Önümüzdeki hafta yine İstanbul’a giderek seçim gününe kadar orada kalmayı düşünüyoruz” diye konuştu. 

“EKREM İMAMOĞLU 2 İLE 4 PUAN ÖNDE” 

Ekrem İmamoğlu’nun daha yüksek bir oy farkı ile seçimi kazancağını savunan Başkan Yücel, “İnanıyoruz ki Ekrem İmamoğlu daha yüksek bir farkla kazancak. Sayın İmamoğlu’nun 2 ile 4 puan arasında önde olduğuna dair anket verileri bize ulaşan sonuçlar. Fark daha da artacaktır öyle ki Cumhur İttifakı’na oy veren vatandaşların da Ekrem İmamoğlu’na haksızlık yapıldığı için oy tercihlerini değiştireceklerini öngörüyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası