Ege Postası
Geri

CHP'de kongre süreci başlıyor... 11 ilçenin kongre tarihi belli oldu

CHP’de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Genel merkezin belirlediği kurultay takvimi kapsamında ilçe kongreleri 14 Aralık'ta başlıyor. Delegeler ilçe başkanlarını seçmek için sandık başına gidecek. Öte yandan ilçe kongresi öncesi aday krizinin yaşandığı Bayraklı’da da kongre tarihi belli oldu. Bayraklı’nın 5. Olağan Kongresi 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Bayraklı Havuz Düğün Salonu’nda yapılacak. Karabağlar ilçe kongresinin de 21 Aralık'ta yapılacağı belirtildi. CHP'de kongre süreci başlıyor
CHP'de kongre süreci başlıyor... 11 ilçenin kongre tarihi belli oldu
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2019 Salı 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) mahalle delege seçimleri geçtiğimiz hafta sonu tamamlanırken, yeni başkanların seçileceği kongre tarihleri de belli olmaya başladı.

İLK SANDIK BAYINDIR VE URLA'DA

İlçe kongre takviminin ilk günü olan 14 Aralık'ta Bayındır ve Urla'da delegeler ilçe başkanlarını seçmek için sandık başına gidecek. Bayındır İlçe Kongresi, Bayındır Belediyesi düğün salonunda, Urla İlçe Kongresi de Urla Urit Salonu'nda gerçekleştirilecek.

GÜZELBAHÇE VE BALÇOVA 15 ARALIK'TA

15 Aralık Pazar günü Güzelbahçe ve Balçova'da sandık kurulacak. Güzelbahçe İlçe Kongresi Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Balçova İlçe Kongresi Termal Otel Kardelen Salonu'nda yapılacak.

ÇİĞLİ 15 ARALIK'TA SANDIĞA GİDİYOR

Çiğli İlçe Olağan Kongresi'nin 15 Aralık Pazar günü saat 10.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceği bildirildi.

ÇEŞME İLÇE KONGRESİ

Çeşme İlçe Kongresi, 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.30'da Çakabey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İlçe kongresinde başkanlık için iki adayın yarışması bekleniyor. Mevcut başkan Sait Kavasoğulları adaylığını daha önceden açıklamıştı. Kavasoğulları'na kongrede Selma Artar'ın rakip olacağı öğrenildi.

KARABAĞLAR KONGRESİ 21 ARALIK'TA 

Karabağlar İlçe Kongre tarihi  21 Aralık Cumartesi günü olarak belirlendi. Saat 11.00'de başlayacak kongre Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yapılacak.

BAYRAKLI KONGRESİ 21 ARALIK'TA

Öte yandan ilçe kongresi öncesi aday krizinin yaşandığı Bayraklı’da da kongre tarihi belli oldu. Bayraklı’nın 5. Olağan Kongresi 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Bayraklı Havuz Düğün Salonu’nda yapılacak.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kongre tarihini duyururken, mesaj  vermeyi de ihmal etmedi.

"ŞAHŞİ ÇIKARLARIMIZI BİR KENARA BIRAKIP..."

Alper, "CHP Genel Merkezimizin ilan ettiği kongre takvimine göre delege seçimlerimizi Bayraklı ilçe örgütü olarak 24 mahallemizde tamamladık. Cumhuriyet Halk Partimizin Bayraklı İlçe 5.Olağan Kongre tarihimizi de 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.00'da Bayraklı Havuz Düğün salonunda yapılmak üzere belirledik. Bu kongrenin tek kazananının Cumhuriyet Halk Partisi olması için elimizden geleni yapacağız.Önümüzdeki kongre ve kurultay süreci ile birlikte kenetlenip, kendi şahsi çıkarlarımızı bir kenara bırakıp... İktidara giden yolda partisini bir adım daha öne taşıyacak kadroların oluşacağına inancımız tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı Olağan Kongremiz tüm örgütümüze hayırlı olsun" dedi.

Kınık: 21 Aralık

Menderes: 22 Aralık

Foça: 21 Aralık

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası