Ege Postası
Geri

CHP’de ‘mektup’ tartışması büyüyor: Çelebi’den Öztrak’a yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde “mektup” tartışmaları büyüyor. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin mektuplu eleştirisine yanıt veren CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, “Genel merkezimizin milletvekilleriyle mektuplaşarak haberleşme gibi bir geleneği yok” demişti. Öztrak’ın iddialarına yanıt veren Çelebi, sosyal medya hesabından belgeli bir paylaşım yaptı ve “Vefakar CHP Üyelerinin takdirine bırakıyoruz” dedi.
CHP’de ‘mektup’ tartışması büyüyor: Çelebi’den Öztrak’a yanıt
Haberler / Yerel Politika
20 Ocak 2021 Çarşamba 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, mektup yazarak parti yönetimini eleştirmişti.

Söz konusu mektupta, CHP’nin yeni dostlarla değil kendi başına hareket etmesi gerektiği belirtilmiş ve 2018'de CHP, İyi Parti, HDP ve Saadet Partisi arasında yapılan anayasa görüşmelerinde tartışma yaratan başlıkların kamuoyuna açıklanması istenmişti.

Geçtiğimiz günlerde MYK Toplantısı sonrasında Çelebi ve Karabük’ün mektubu hakkında açıklama yapan Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise, mektup iddialarını yalanladı ve “Genel merkezimizin milletvekilleriyle mektuplaşarak haberleşme gibi bir geleneği yok. Arkadaşlarımızın sorunlarını hangi zeminlerde genel merkez ile hangi zeminlerde diğer milletvekili arkadaşlar ve grup başkanvekilleriyle paylaşacakları belli. Milletvekillerimizin Genel Başkanımızla randevu alarak görüşmelerinin önünde de herhangi bir engel yok. Rahmetli Demirel'in dediği gibi bugün doğmamış çocuğa don biçmenin hiçbir anlamı yok” demişti.

ÇELEBİ’DEN BELGELİ YANIT

İzmir Milletvekili Çelebi, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Öztrak’a yanıt verdi. Daha önce mektup ile iletişim kurulduğuna dair belgeli yanıt veren Çelebi, yaptığı paylaşım, “Mektuplaşma geleneğimiz yokmuş!' Sayın parti sözcümüz bugüne kadar kendisi dahil bütün vekillerle görüşmeleri bilmiyor olamaz. Ektedir. PARTİDE BİRLİK, PARTİDE DEMOKRASİ, KURUCU DEĞERLER, 1.PARTİ OLMAK diyoruz. ADIM BEKLİYORUZ! Vefakar CHP Üyelerinin takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası