Ege Postası
Geri

CHP'de sıra kadın kurultayında! Kılıçdaroğlu onu mu işaret etti'

CHP'de, corona virüs önlemleri sebebiyle iki kez ertelenen Kadın Kolları Genel Başkanlığının 14'üncü Olağan Kurultayı, 9 Ağustos Pazar günü yapılacak. Dört adayın yarışacağı kurultayda Kılıçdaroğlu'nun PM Üyesi Aylin Nazlıaka'yı işaret ettiği öne sürüldü.
CHP'de sıra kadın kurultayında! Kılıçdaroğlu onu mu işaret etti'
Haberler / Politika
7 Ağustos 2020 Cuma 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP, Kadın Kolları 14'üncü Olağan Kurultayı'nı önce 21 Mart'ta daha sonra ise 11 Temmuz'da yapma kararı almıştı. Yeni tip voronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında iki kez ertelenen Kadın Kolları Kurultayı, 9 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da Bilkent Odeon'da gerçekleştirilecek.

Kurultayın temasının "eşitlik gelecek" olacağı duyurulurken, kurultayın gündemini İstanbul Sözleşmesi oluşturacak.

Kadın kolları genel başkanlığı için dört aday yarışıacak.

Kurultayda  mevcut Başkan Fatma Köse, 37. Olağan Kurultay’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delerek Parti Meclisi’ne giren Aylin Nazlıaka, İzmir örgtünden milletvekili adayı olan Sibel Parmaksız ve yine İzmir örgtünden Ayten Gülsever de başkanlık için yarışacak.

İBRE NAZLIAKA'YI GÖSTERİYOR

Kulislerden gelen son bilgilere göre; Kurultayda ibrenin PM Üyesi Nazlıaka’ya döndüğü konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun Nazlıaka’yı işaret ettiği ileri sürülürken, Nazlıaka’nın seçilmesi durumunda MYK’de kadın politikaları alanıyla ilgili bir görevlendirmenin yapılmayacağı hem PM üyeliği hem de Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini birlikte yürütmesinde b,r engel olmadığı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası