Ege Postası
Geri

CHP'li 8 il başkanı toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Egeli 8 İl Başkanını Alaçatı Port'ta ağırlayacak. İl Başkanları zirvesindeki gündemde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan tavrı ele alınarak ortak bir bildiri yayınlanacak. CHP'li 8 il başkanı toplanıyor
CHP'li 8 il başkanı toplanıyor
Haberler / Politika
16 Ağustos 2017 Çarşamba 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Çeşme Alaçatı Port'ta Ege Bölgesi İl Başkanlarıyla bir araya gelecek. Başkanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerinin değerlendirileceği toplantı sonunda ortak bir açıklama yapacakları öğrenildi.Saat 16.00'da Alaçatı'da başkanlarla bir araya geleceği ifade edilen Başkan Güven, 8 il başkanıyla 3 ay önce Denizli'de bir araya gelmişti. 

İl Başkanı Güven bugün yapılacak toplantıda Manisa, Aydın, Uşak, Denizli, Muğla, Afyon, Kütahya il başkanlarını ağırlayacak. Toplantıda ele alınacak bir diğer konunun ise Çanakkale'de 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Adalet Kurultayı olduğu ifade edildi. Ege Bölgesi İl Başkanlarının Çanakkale'de yapılacak adalet kurultayına ne gibi katkıda bulunabileceklerinin masaya yatırılacağı toplantıda kurultay ve delege seçimleri ise gündeme gelmeyecek. 

"Tavrımızı Açıklayacağız"

Toplantıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Güven, "Alaçatı Port'ta,16.00'da Ege Bölgesi'ndeki Manisa, Aydın, Uşak, Denizli, Muğla, Afyon, Kütahya'nın 8 il başkanı gelecek. Genel Başkan'a karşı, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tavrını değerlendireceğiz. Ona karşı tepkimizi göstereceğiz. Çanakkale'de yapılacak Adalet Kurultayı'nı Ege Bölgesi olarak neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Bir de genel parti konularında görüş alışverişinde bulunacağız. Dayanışmamızı nasıl sürdüreceğimiz konusunda çalışmalar yapacağız. Kongre ve seçimler gündemimizde değil.Bu parti için kurultay süreci değerlendirmeleri erken. Daha delege seçimlerimiz bile başlamadı.Onu bir sonraki toplantıda değerlendirebiliriz. Toplantılarımızın bir öncekini Denizli'de yaptık. Bu kez İzmir'deyiz. Gelenekselleştirmeye çalışıyoruz. 3 ayda bir yapılıyor. Toplantı sonunda düşüncelerimizi ve tavrımızı bir bildiri ile açıklayacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası